Jelenlegi hely

Egy oldal, ahol az angol nyelvi kereslet és kínálat találkozik – a Tanárajánló

Életünk minden területén találkozhatunk az angol nyelvvel, mely mára a legtöbbek által beszélt nyelv a világon. Bárhová megyünk és bárkivel kommunikálunk, ezen a nyelven biztosan meg tudjuk értetni magunkat. Ennek tükrében nagyon fontos, hogy elsajátítsuk ezt a gyönyörű nyelvet és nap mint nap tegyünk akár egy kis lépést az angol nyelvtanulás felé.

Az angol nyelv fontos szerepe életünkben

Az angol nyelvet majdnem mindenki szeretné elsajátítani, hiszen nagyon hasznos ismereteket tudhatunk általa magunkénak. Az angol az a nemzetközi nyelv, melyet például az országok képviseleti szervei és a légitársaságok beszélnek, de minden nap találkozhatunk vele az idegenforgalomban, a filmiparban, illetve a munka és a tanulás területén egyaránt.

A multinacionális cégek egyik alapnyelve az angol, és a munka világát is nagyban átszövi. Egy angol nyelvtanár fontos feladata, hogy változatos korú diákjait felkészítse a mindennapokra, hiszen mindenki valamilyen formában akarva-akaratlanul is találkozni fog az angollal.

Az angoltanárok teljes bizonyossággal állítják, hogy egy nagyon rugalmas, könnyedén elsajátítható nyelvről van szó, mely manapság nélkülözhetetlen szerepet tölt be a mindennapok során. A sikeres és megbízható nyelvtanár célja, hogy diákjait maximálisan felkészítse az adott nyelvből, mely a szókincset és a nyelvtani formalitásokat egyaránt magában foglalja.

Az angol nyelv elsajátítása folyamatosan frissen tartja az agyat és gondolkodásra ösztönöz. Az angoltanár segít ebben a folyamatos gondolkodásban, melyet a magánórákon lehet elsajátítani. A világnyelvek tanulása folyamatos fejlődést biztosít életünkben, mely által könnyebbé válik az élet, hamarabb megértjük külföldi társainkat és rugalmasabban tájékozódunk egy idegen országban.

Miért válasszunk angol magántanárt?

Hogyha valamilyen okból kiegészítő angol tanulás a célunk, mindenképpen hivatásos angol nyelvtanár segítségére lesz szükségünk. Az angol magántanár választása több szempontból is előnyös lehet a tanulói számára.

Sokan otthoni körülmények között, egyedül nem képesek elsajátítani az angol nyelvet. Ez érthető is, hiszen azoknak a diákoknak, akik alapismeretek nélkül rugaszkodnak neki az angolnak, nagyon nehéz tanár és segítség nélkül elsajátítani a szükséges tudásanyagot.

Az is előfordulhat, hogy az iskolai képzés során nincs elegendő idő az órán, hogy minden gyereket a saját ütemében fejlesszenek, ezáltal a tanítás kárba veszhet a sok átadott, de meg nem értett információ rengetegében.

A magánfoglalkozásokon azonban nincsenek olyan kötöttségek, mint egy munkahelyi órán vagy az iskolai tanításon. Az órák kötetlen beszélgetésekkel és változatos feladatokkal kombináltak, ahol a tanárok folyamatos figyelemmel kísérik a tanítványok egyéni fejlődését és ennek megfelelően építik fel számukra a legmegfelelőbb tudásanyagot.

Egy jó angoltanár nemcsak száraz anyagot ad át a diákjainak, hanem óráit megfelelő tartalommal tölti meg. Éppen ezért, ha valamilyen tudásanyag nem egyértelmű, mindig többféleképpen próbálják elmagyarázni a tanulóknak a hangsúlyos pontokat és változatos példákon keresztül rávezetni őket a lényegre. Ezért hasznos a Tanárajánló, ahol a diákok számos tanár közül választhatják ki, hogy ki a számukra legmegfelelőbb korban, tudásban és szimpátia alapján egyaránt.

Milyen pluszt nyújt a Tanárajánló?

A Tanárajánlón minden információt megtalálnak az adott tanárokról és az általuk nyújtott angol nyelvi szolgáltatásról. Ezen az oldalon ugyanis a kívánt város és nyelv kiválasztásával könnyedén tájékozódhatnak a diákok és megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb nyelvi oktatót.

A tanárközvetítés folyamata napjainkban egyre fontosabb, hiszen lényeges, hogy legyen egy olyan online tér, ahol az érdeklődők és tanulni vágyók a legmegfelelőbb konstrukciót találják meg kereséseik során. Ezeken a felületeken a tanárok és a diákok könnyedén egymásra találhatnak az eredményes nyelvtanulás érdekében.

A magántanár adatbázisok – így a Tanárajánló – azért nagyon hasznos, mert minden diák, egyedi szükségleteinek megfelelően kereshet és szűrhet rá az adatbázisban található tanárok mindegyikére. Fontos, hogy előbb mérlegeljük, mi a pontos célunk nyelvoktatás tekintetében, hiszen korrepetálás, felzárkóztatás, vizsgákra felkészítés vagy egyszerű tudásfelfrissítés egyaránt szóba jöhet ilyenkor. Az alapelvek lefektetése után pedig pár egyszerű kattintással már böngészhetünk is a nyelvi és szakmai tanárok között.

Minden ember más, így nincs két ugyanolyan ütemben tanuló és haladó diák sem. A Tanárajánlón számos tanár közül lehet választani, akik által mindenki a saját ütemében és szükségleteinek megfelelően fejlődhet. Minden – az oldalon fentlévő tanár – fő célja, hogy a tanulók elsajátítsák a számukra legszükségesebb tudásanyagot – legyen szó akár nyelvtani kérdésről, igeidőről vagy akár kifejezésekről és szókincsről.

A Tanárajánló egy olyan tanárközvetítő oldal, ahol a kereslet és a kínálat garantáltan találkozik. Az angol nyelvtanárok könnyedén hirdethetik magukat, a diákok pedig egy egyszerű szűréssel megtalálhatják a számukra legkedvesebb oktatót.

Az oldal könnyen kezelhető és maximális pontosságot, illetve megbízható információkat nyújt a szakma legjobb magántanárairól és átfogó képet ad a regisztrált oktatókról. Ezek által az érdeklődők többek között megismerhetik az oktatók által preferált tanítási módszereket, alkalmazott technikákat is.

Nagyon sok diák úgy keres tanárt, hogy mivel valamilyen okból nem tud részt venni személyes jelenlétével az órákon, így fontos számára az online elérhetőség és az online angol oktatás. A Tanárajánlón erről is tájékozódhatnak a diákok, így lehetőségük van távtanulás formájában is elsajátítani a szükséges angol ismereteket.

Ezen kívül rendkívül hasznos, hogy a különböző lokációkhoz tartozó tanárok feltüntethetik az oldalon, hogy milyen szintekre és milyen típusokra készítik fel a diákokat pl. érettségire való gyakorlás, nyelvvizsgára felkészítés, szakközépiskolai vagy egyetemi vizsgák stb.

Legyen az érdeklődő tanuló angol tudása kezdő, vagy éppen a legmagasabb szakmai, minden szinten megtalálja számításának legmegfelelőbb oktatóját. A Tanárajánlón lévő tanárok személyre szabott óráin, akár szinten tartás, akár hobbi-tanulási szándék vezérli a tanulni vágyót, mindenki elégedetten találja majd meg leendő tanárát, hiszen a regisztrált oktatóknál a szövegolvasás, a nyelvtan, a fordítás, a hallgatás utáni értés és a beszéd egyaránt szerepet kap.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hátizsák

Hátizsák

„Június volt s ujjongtunk, nincs tovább…” Hosszú évekig június közepe táján Dávid is átérezte az Ady-vers üzenetét, várva a „szabad mellű” örömöket ígérő vakációt. A gimnázium hat évének legutolsó tanítási napján viszont nem volt ujjongás. Valami véget ért. Eljött a búcsúzás ideje.
Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Már négy éve nem lenne méhem, ha a nőgyógyászom lesújtó mondatai után nem találok rá véletlenül az inteneten a mióma embolizáció lehetőségére.
Min múlik gyermeked sikere?

Min múlik gyermeked sikere?

Saját magunkról alkotott hiedelmeink befolyásolják a személyiségünkről alkotott képünket, illetve, hogy mit akarunk és mit tudunk elérni az életünkben. Gondolkodásmódunk hatással van teljesítményünkre, motiváltságunkra. Sokan azt gondolják, hogy a tehetség, az intelligencia alapvetően garantálja a sikert. Bizonyosan nagy hatása van, de csak ezen múlhat, hogy ki mire viszi az életben?
A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére