Jelenlegi hely

Divatos átmeneti női kabátok – tekintsük meg a legjobb szezonális ajánlatot

A női kabátok kínálatát nézve sem szűkölködhetünk idén. Az új évbe belépve hamarosan kijövünk a télből, és már minden stílusimádó igyekszik beszerezni a legdivatosabb átmeneti kabátokat. Jelen cikkünk segít eligazodni, hogy 2022-ben is topon legyünk a trendeket illetőn. Lássuk tehát, melyek azok a női tavaszi kabátok, amikkel garantáltan sikert arathatunk.

Steppelt fazonok

Ahogyan az a férfi kabátok esetében is aktuális, úgy a női divatot is ezek a darabok vezetik leginkább. Számtalan különféle steppelt fazonnal találkozhatunk, és bármelyik mellé is rakjuk le a voksunk, garantáltan nem nyúlunk mellé. Válasszunk kapucnis dzsekit vagy egy kisebb kabátot, a steppelt fazonok nagyon trendinek számítanak idén. Válogassunk hát kedvünkre köztük.

Farmerkabátok

Íme, még egy darab, ami a hölgyek terén is előkelő helyet foglal el idén, akárcsak az urak ruhatárában. Ezek a klasszikus darabok most újra virágkorukat élik. Akár farmerszoknya mellé felvéve is, visszaadják számunkra azt a retro stílusérzést, ami hajdanán uralta az utcákat és a pubokat. Nem kell tehát visszakoznunk a farmerkabátoktól sem, különös tekintettel arra, hogy a mai darabok már felújított kiadásban kerültek a vásárlóközönség elé.

Parkák

A különféle parka kabátok idén csak úgy hódítanak. Na, persze itt nem a téliesített vastag változatokra kell gondolni, hanem a vékonyabb, átmeneti darabokra. Egy igényesen megválasztott paraka szinte bárhová felvehető, még az elegánsabb alkalmakhoz is, természetesen csak akkor, ha megfelelő volt a színválasztás ehhez. Ráadásul ezeknek a kabátoknak egy másik hatalmas előnye, hogy hitetetlenül melegek, így a fázósabb hölgyeknek mindenképp megéri kipróbálniuk egy parkát. Az bolf.hu kínálatában például számtalan különféle darabot megtalálhatunk.

Softshell kabátok

A softshell dzsekik jellemzője, hogy bár rendkívül vékony anyagúak, mégis hihetetlenül melegek és időjárásállóak. Nem is találhatnánk jobb dzsekit túrázáshoz. Viszont nem merül ki ennyiben az általuk nyújtott teljesítmény, idén ugyanis rendkívül csinos kivitelekben találkozhatunk velük a piacon. Bár azt érdemes megjegyeznünk, hogy elegáns darabok nem nagyon akadnak köztük. Viszont a sportos stílus kedvelői számára kitűnő választást jelentenek az idei tavaszra. Próbáljunk ki tehát valami újat, és vegyünk egy softshellt. Garantáltan nem bánjuk meg, ha az atletikusabb vonalat követjük.

Láthatjuk tehát, milyen széles a kínálat ebben az évben is. Kedvünkre válogathatunk, hiszen számtalan kivitelben megjelenik mindegyik fazon az idei trendben. Csupán a jó ízlés és pénztárcánk szabhat határt a lehetőségeinknek. Viszont ha a fentebb említett fazonok egy mutatósabb darabja mellett rakjuk le a voksunk, garantáltan nem fogunk kimenni a divatból idén sem. Nézzünk szét tehát alaposan, és találjuk meg a számunkra leginkább imponáló átmeneti kabátok legjobbikát tavaszra. Merjünk újítani, hiszen számtalan megújult fazonnal találkozhatunk a mostani szezonban – miért ne próbálnánk ki valami szokatlant?

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére