Jelenlegi hely

A családok hétvégéje lesz a Bartókon

Gyerekprogramok, koncertek, egészséges és streetfood finomságok várják mindazokat, akik a hétvégén kilátogatnak a Bartók Béla útra. Az ELEVEN Tavasz fesztiválon a közösségi programok mellett izgalmas kiállításokkal és pop-up vásárokkal is készülnek a szervezők.

Gyere borozni, kávézni, kóstolni, játszani, szórakozni, piknikezni!

Huszonöt népszerű helyszínen csaknem száz esemény lepi el három napig a Bartók Béla Boulevard-t, ahol idén a közösségi és családi programok kapják a főszerepet.

Szombaton a családok vehetik birtokba a Gárdonyi teret: egész nap gyerek- és ügyességi programok népesítik be a zöld teret és készül egy különleges májusi fonalfa is. De a szülőknek sem kell unatkozniuk, mert sportbemutatók és koncertek is lesznek a téren és a környék kávézóiban és galériáiban is. A szombati fő produkció Linczényi Márkó koncertje lesz. 

Aki mégis máshol keresne játékos programot, az a Pagonyban Boribon-koncertet, a Kiss Áron Magyar Játék Társaságnál pedig macikészítést talál és sok-sok társasjátékot. De az utcán is lehet majd társasozni az egész Bartókon. 

Április óta javában szépülnek a Bartók belső házudvarai, az ELEVEN Tavasz idején pedig főleg kisgyerekeket, de felnőtteket is várnak a hangulatos főutca szebbé tételéhez. Az ültetések mellett játékos módon lehet közeli barátságba is kerülni a különböző növényekkel.

Művészutca

Az alkotó kedvű fiatalokat is várja a Bartók Boulevard, ami valódi művészutcává változik szombaton. A kávézók, éttermek és galériák teraszait fiatal alkotók, rajz- és festőművészek lepik el. Az elkészült alkotásokat a lerajzolt helyszínek állítják ki. De a Fiókban is lehet majd az utcát színezni, a Tranzitban pedig rajzolni tanulni. 

A közösségi programok mellett most sem hiányozhatnak a design pop-up vásárok a galériákkal teletűzdelt utcából. Ugyanakkor egyedi, egészséges és streetfood ételeket is lehet enni a hétvégén a Bartókon. Az ELEVEN Tavasz saját étlapján például egy szöcskéből készült desszert is szerepel, amit a finn nagykövetség pop-up éttermében lehet kipróbálni sok más finomság mellett. 

„Évről évre egyre izgalmasabb programokkal töltjük meg tavasszal és ősszel is a Bartók Béla Boulevard-t. Szeretnénk, ha ez a pezsgés átragadna az év többi napjára is, hiszen korábban is gazdag kulturális élet jellemezte ezt a helyet” – mondta Faur Zsófi, az ELEVEN Tavaszt szervező Kulturális Tizenegy Egyesület vezetője. 

A tavaszi fesztivál ősszel folytatódik, szeptember közepén Mexikót látja vendégül a Bartók Béla Boulevard rengeteg kulturális és gasztronómiai programmal.

Helyszín: Bartók Béla Boulevard, 1115 Budapest, Bartók Béla út 33.

részletes családi programok

az ELEVEN Tavasz összes programja

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Friss: Sokan érdeklődtetek, és igen, Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére