Jelenlegi hely

Esküvői programok a legkisebbeknek, hogy mindenki élvezhesse a Nagy Napot

Az esküvő az ifjú pár életének egyik legszebb napja és jó esetben a násznép minden tagjának is boldog és örökre szóló élmény marad. A gyerekes családok esetében azonban rendre kérdésként merül fel, hogy mi legyen a porontyokkal.

Kérd meg a násznépet, hogy találjanak megoldást a gyerekek felügyeletére? Legyen családbarát esküvő megkockáztatva, hogy bármi elsülhet balul? De miért is kéne, hogy bármi balul süljön el? Szuper esküvői programok vannak a gyerekek szórakoztatására, amikkel egyszerűen elejét veheted a problémáknak!

A családbarát esküvő előnyei

Ha tudjátok, hogy sok gyerek is jelen lesz az esküvőn, érdemes gondolni az ő szórakoztatásukra is. Ez több szempontból is praktikus. Először is, ha a gyerekek jól szórakoznak, nem fogják hangos sírással, toporzékolással és rövidebb-hosszabb hisztikkel borzolni a kedélyeket. Másrészt a gyerekes szülők is fellélegezhetnek és jól érezhetik magukat anélkül, hogy fél szemmel mindig azt lesnék, mit csinál éppen az apróság. Igazából tehát mindenki jól jár és számos kellemetlen pillanat is megelőzhető.

A gyerekek lefoglalására számos módszer létezik: játszósarok kialakítása, különböző játékok összeválogatása, kifestők-színezők vásárlása vagy akár filmvetítés. Nem ilyen egyszerű azonban a dolog, hiszen még ha a gyerkőcök szórakoztatása megoldott is, a szülők aggodalma még mindig ott van. És ehhez nem elég megkérni valakit, hogy fél óránként nézzenek rá a gyerekekre. Épp ezért a hangsúly a szakértő felügyeleten van.

Milyen gyerekbarát esküvői programok közül választhatsz?

Szerencsére profi animátori csapatokból és gyermekek felügyeletére, illetve szórakoztatására specializálódott szakemberekből sincs hiány. A gyerekprogramok összeválogatása miatt sem kell aggódnod, ha profikra bízod a dolgot.

Az Esküvő Online adatbázisában tucatnyi kifejezetten gyerekbarát esküvői programok szervezésére szakosodott szolgáltatók között böngészhetsz. Válogathatsz bohóc- vagy bűvész műsorok, test-és arcfestés, tánctanítás és számtalan izgalmas játék közül, így pedig már nem is macera egy családbarát esküvő megszervezése.

Az esküvői szolgáltatók között animátori csapatokat is találsz, akik megoldják nektek az egész kitelepülést ugrálóvárral, játszótérrel és mindennel, amiről a gyerekek csak álmodhatnak. És ne feledkezzünk meg az olyan esküvői programok tárházáról sem, amelyek bár nem gyerekeknek készülnek, egészen biztosan ők is élvezni fogják.

Melyik lurkót ne öntené el a boldogság, ha meglát egy csoki szökőkutat? Melyikük ne ígérné meg, hogy csendben végigüli a vacsorát, ha utána tűzijátékot nézhet? És ki ne jelentkezne arra a kérdésre, hogy „szeretnéd hazavinni a lufikat az este végén”? Az ilyen programok kicsiknek és nagyoknak egyaránt örömöt okoznak.

Mindezeket és még sok minden mást is megtalálsz az Esküvő Online oldalán, mely egy újonnan induló esküvőszervező felület. A programok és szolgáltatók ezrei mellett olyan hasznos funkciókat is felfedezhetsz, mint a költségtervező vagy az ülésrend tervező. Ha éppen a Nagy Nap szervezése előtt állsz, érdemes kipróbálnod, óriási terhet vesz le a válladról és nagyban megkönnyíti az előkészületeket!

Szponzorált cikk

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Képregény, táblakép, futás... a közös pont: a Himnusz

Képregény, táblakép, futás, ismeretlen szerelmes ... a Himnusz és Kölcsey titkai

Gondolnád, hogy január 22-én ünnepeljük a Himnusz születésnapját? És azt tudtad, hogy képregény is készült belőle? Vagy azt, hogy Kölcsey nem is tartotta jó versnek?
23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

Te is tudsz ilyen „jó szándékú”, de romboló mondatokat? Nekem a „kedvenceim” az „Engedd el!” a „Másoknak sokkal nehezebb” és a „Tudom, mit érzel”. Ilyenkor szívesen visszakérdeznék: Tényleg tudod?! Szerintem fogalmad sincs…
Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Pályázat típusa: fotó- és videó pályázatBeküldési határidő: 2022. március 30.
Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Pályázat típusa: sci-fi novellák írásaBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére