Jelenlegi hely

Budapestimami - Ez történt velünk 2018-ban!

Íme egy kis évösszegzés. Jó látni, mennyi sok jó dolog történt velünk! Az elmúlt évben sem unatkoztunk, és valami azt súgja, 2019-ben sem fogunk. ;) Tartsatok velünk idén is!

EZ TÖRTÉNT 2018-BAN A BUDAPESTIMAMINÁL

Rengeteg levelet írtunk

Hetente küldtünk Nektek hírlevelet, idén összesen 48-at. Huh... Ahogy látjátok, szeretünk írni, és jó azt látni, hogy ti is szeretitek olvasni összeállításainkat. Hétről-hétre egyre többen iratkoztok fel, amit ezúton is köszönünk. Megígérjük, hogy jövőre is minden pénteken számíthattok egy-egy informatív, tartalmas és színes Budapestimami levélre.

Hírt adtunk

Ebben az évben összesen 223 helyi hírt és 150 országos hírt tettünk közzé az oldalunkon. Nem vagyunk kifejezetten hírportál, de a budapesti és Pest megyei családokat érintő legfontosabb friss híreket igyekszünk ezután közreadni a főoldalon.

Sok-sok hasznos információt összegyűjtöttünk

Táborokat, strandokat, fürdőhelyeket, koripályákat, alternatív iskolákat, termelői piacokat, tanösvényeket, kirándulóhelyeket, szabadtéri kondiparkokat, látogatóközpontokat, adományboltokat, Szedd magad! földeket, kastélyokat, kertmozikat, szabadtéri színházakat, vizes és tematikus játszótereket, Kresz-parkokat, baba-mama hintás parkokat, meseösvényeket, szabadstrandokat, szabadulószobákat, jótékonysági akciókat, lombkorona tanösvényeket, slow pihenőhelyeket, könyvajánlókat... Soroljuk még? Inkább keressetek rá, ami érdekel Benneteket!

Beszélgettünk, meséltünk

Családokról és családoknak írunk, nálunk tényleg minden témában találtok friss, érdekes tartalmat. Magazinunkban idén több, mint 350 cikket publikáltunk. Ezúton is köszönjük a Budapestimamival együttműködő cikkíróknak, blogszerzőknek a közös munkát. 2019-ben Veletek, és reméljük sok új lelkes cikkíróval ugyanitt! 

2018-ban legtöbben ezt a top 4 cikket olvastátok:

Programokat ajánlottunk

Mottónk: nálunk mindent egy helyen megtalálsz, amire budapesti szülőként szükséged lehet. Ebből természetesen a családi programok sem maradhatnak ki. Hétről-hétre számot adtunk a fővárosi és sok Pest megyei családi programról. Ünnepek és szünetek alkalmával pedig tematikus programajánlóval jelentkeztünk. Összegyűjtöttük nektek a programokat a téli/tavaszi/őszi szünetre, gyereknapokat, családi fesztiválokat, nyári színházi fesztiválokat, állatkerti rendezvényeket, jeles "éjszakákat", adventi vásárokat, Mikulás-rendezvényeket, filmheteket. És együttműködő partnereinknek hála, idén számos programra kedvezményes vagy ingyenes nyereményjegyet is fel tudtunk ajánlani Nektek! (ld. Álomutazó mesemusical, a Fővárosi Nagycirkusz előadásai, az OSE evezős programjai, a Campona Játszóház gyerekprogramjai, stb., stb..)

Játékokat szerveztünk és nyereményeket sorsoltunk

Nem csak belépőket, de sok egyéb értékes nyereményt sorsoltunk ki idén is. Nagyon fontos számunkra, hogy ne csak információval és értékes tartalommal segítsünk, hanem rendszeresen meg is tudjunk ajándékozni Benneteket. 2018-ben 55 nyereményjátékot indítottunk, melyekben több, mint 70 nyertest hirdettünk. 

Országos pályázatot indítottunk

Decemberben egy vadiúj országos, nőket segítő pályázattal zártuk az évet. Az ingyenes kezdeményezés címe: Nyerj időt az Imamival! A pályázat lényege: január és február folyamán 6 megyeszékhelyen (köztük február 24-én Budapesten), összesen 120 nő számára fogunk ingyenes előadást és workshopot szervezni a női időgazdálkodásról. A tréningeket tartja: Vidi Rita, időgazdálkodási szakértő. A jelentkezés ingyenes, sőt a résztvevők ajándékba kapják Vidi Rita "Hagyd a dagadt ruhát másra" című e-könyvét a női időgazdálkodásról! Te is szeretnél profi időgazdálkodó lenni? Akkor jelentkezz a budapesti tréningre itt ››

Hajóztunk

A tavalyi év másik ingyenes újdonsága: 2018. május 1-jén családi élményhajózást szerveztünk új partnerünkkel, az Óbudai Sportegyesülettel. A Római parti vízitelepről indulva egy szuper gályás kalandtúrán vettünk részt összesen 140-en. Római mintájú, de motorral hajtott korhű hajón szeltük a Duna vizét kicsikkel és nagyokkal.

Moziztunk

2018-ban is nagy sikerrel mentek az akciós Budapestimami vetítéseink. A Kultik Mozival karöltve összesen 8 filmet belépőjegy nélkül nézhettetek meg velünk a Csepel Pláza Moziban. A moziprogram természetesen folytatódik, az első vetítést tervezzétek be mindjárt januárra! Megígérjük, hogy a rajzfilmek mellett sok-sok szuper filmmel jövünk idén is.

Hirdettünk, ajánlottunk, havonta új kedvezményeket hoztunk

Fontos számunkra, hogy minden olyan cég bemutatkozhasson és elérhető legyen honlapunkon, aki értékes, családoknak szóló terméket/szolgáltatást kínál. Jó volt megtapasztalni, hogy a Budapestimami személyes ajánlóját egyre több cég keresi, és kínál olvasóink számára különböző kedvezményeket. Az oldalunkról letölthető, névre szóló kedvezménykuponokkal, online kódokkal, ingyenes anyagokkal sok-sok budapesti család számára spóroltunk a családi költségvetésben.

Konferenciáztunk

Szívesen részt veszünk a családokról szóló érdekes konferenciákon, előadásokon. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által szervezett "Fókuszban a család és karrier" című májusi konferencián szakértőként részt vettünk a kerekasztalbeszélgetésen, ahol megosztottuk tapasztalatainkat a közösségi média és a család kapcsolatáról.

Médiatámogatók voltunk/vagyunk

Büszkék vagyunk rá, hogy a Major Eszter és barátai: Napraforgók c. gyerekeknek szóló cd lemez egyik médiatámogatója lettünk. Családbarát magazinként idén is örömmel népszerűsítettük a Média a Családért Alapítvány által létrehozott Média a Családért-díjat, amelynek évről-évre szintén egyik médiatámogatója vagyunk.

Jótékonykodtunk 

Nagy örömünkre idén először saját szervezésű Adni jobb! c. adventi jótékonysági akciónk segítségével sikerült szebbé tennünk néhány család karácsonyát. Köszönjük az ajándékokat, játékokat, édességeket, amiket elhoztatok a belvárosi Karitász irodába! Az akciót 2019-ben is szeretnénk folytatni, a segítőkész adományozók között most is értékes ajándékcsomagokat sorsolunk majd.

Partnerek voltunk/vagyunk

Örömmel állunk olyan kezdeményezések mögé, amelyek valóban segítik a családok életét. Folyattuk együttműködésünket több partner médiával és szervezettel, többek között a Családhálóval, csalad.hu-val, a Képmás Magazinnal, a Family Magazinnal, a Felelős Szülők Iskolájával, NOE-val, a Három Királyfi és Három Királylány Mozgalommal, a Harmat Kiadóval, és a Kolibri Kiadóval. Új partnerünk az Óbudai Sportegyesület és a Fővárosi Nagycirkusz, és a PiciVilág.

Egyre többen követtetek minket

2018-ban több, mint 1.000.000-an kattintottak a weboldalunkra, és nagy örömmel látjuk, hogy Facebook követőink száma is folymatosan gyarapszik: lassan 9 000-en vagyunk a Budapestimami közösségi oldalon. Láttátok? December közepétől elérhetők vagyunk már az Instagrammon is! Kövessétek posztjainkat ott is!

Rólunk írtátok

Köszönjük a hozzászólásokat, együtt gondolkodást és a sok kedves, pozitív üzenetet, amit írtatok nekünk! Minden egyes köszönőlevél, megkeresés megerősít minket abban, hogy érdemes csinálni. A 4 leggyakoribb szó, ami először eszébe jut a Budapestimamiról a legtöbb olvasónknak: tartalmas, sokoldalú, hasznos, színes. Köszönjük! 2019-ben igyekszünk még egy lapáttal rátenni! 

Csapatban dolgoztunk

Nem titkoljuk, nem mindig könnyű imamizni... Egyedül nem is menne, szóval ezúton is hálás köszönet a helyi szakértői, szerzői és segítői csapatnak, akik mellettünk voltak 2018-ban is. Főszerkesztőként mi idén is azért dolgozunk, hogy minél több és értékesebb tartalmat találjatok nálunk. A Budapestimamin továbbra sincs helye a bulvárnak, a politikának. Vidámságot, optimizmust és támogatást keressetek nálunk! Mottónk az új évre: Mindenre van megoldás!  

Köszönjük, hogy a Budapestimamival vagytok, tartsatok velünk 2019-ben is!

Szeretettel,
Lilla és Kinga
a Budapestimamik

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nyári ötletelő – 67 tipp a szünidő túléléséhez

Nyári ötletelő – 67 tipp a szünidő túléléséhez

Mit csináljunk a gyerekekkel, amikor épp nincsenek táborban vagy a nagyinál és a családi nyaralás is messze van? Nem kell feltétlenül nyaralni menni ahhoz, hogy élményekben gazdag legyen a vakáció. Ehhez adunk inspiráló öteleteket!
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére