Jelenlegi hely

Bóbita, Bóbita játszik… a XIII. kerületben

2015. szeptember 18-án adták át a Bóbita játszóteret, amely a Radnóti Miklós Művelődési Központ (RAM) kertjében található. Az irodalmi játszótér Weöres Sándor: A tündér c. versét eleveníti meg.

A mászókák óriásra nőtt színes ceruzák, a hegyező egy mókuskerék, amiben foroghatnak a gyerekek, a háttérben pedig Bóbita vára, egy óriási tintatartó található, amelybe bemászni és kifelé csúszdázni is lehet. A homokozó festékpaletta-alakú, a szélén békák üldögélnek, az ecsetek végén sáskák másznak. A kicsik több hintát is kipróbálhatnak, a nagyobbakat pedig várja a kötélhinta.

A játszótér közepén áll Bóbita, a tündér, mögötte a szárnyas malac, virágok, csigák, békák, sáskák és egy kismalac is díszíti a teret.

A gumilapokat gyerekrajzok, festékpacák és szálló bóbiták színesítik, a játszótér szélén padokat, kerékpár-tárolót, növényeket és egy kutat helyeztek el. A mászókák külső falán, több helyen is krétával rajzolhatnak táblára a gyerekek.

Nekünk nagyon tetszik, barátságos, ötletes játszótér, máskor is meglátogatjuk!

Címe: Budapest, XIII. ker. Bessenyei utca
Nyitva: minden nap a RAM nyitva tartásának idejében (9.00 – 20.00)

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Parázs a hó alatt

Parázs a hó alatt – Karácsonyi ének házasoknak

„Már a kezdeteknél elromlott valami. Vagy egyszerűen csak megfagyott az évek alatt.” Történet a reményről és újrakezdésről, egy különös lelki utazásról. „Minden hópehely olyan, mint egy meghozott döntés. Ezek a hópelyhek idővel egymásra rakódnak.” A házasságban is ez történik. Nyerd meg a Harmat Kiadó újdonságát nálunk!
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére