Jelenlegi hely

Az élet apró örömei – Idén is lesz Szeláví! fesztivál

Zene, tánc, gyermekprogramok és piknik hangulat Pilisborosjenőn a természet lágy ölén, levendulavirágzás idején. Összművészeti, családias kisfesztivál lesz május végén a szabad ég alatt.

Szeláví! Szabadság, öröm, fesztelenség, kikapcsolódás, együttlét. Ez az élet. A legtöbben már alig várjuk, hogy újra felhőtlen pillanatokat élhessünk át. Közösen meghallgassunk egy jó koncertet, vagy épp piknikezhessünk a szabad ég alatt egy finom palack bor társaságában. Még jobb, ha mindez együtt van!

2022. május 27-29. között a Viprodukció Fesztiváliroda szervezésében folytatódik a családias hangulatú kisfesztivál, amely elsősorban a természet és a művészet szeretetére épít. Zene, irodalom, tánc és gyermekprogramok, workshopok és zöld programok, gasztronómia és iparművészeti vásár. 

Ezek mind összetevői a Szeláví! Fesztiválnak, amit ezúttal a az Egri vár másolatánál, a Pilisi Parkerdő közvetlen ölelésében rendeznek meg.

A szervezők szándéka szerint a rendezvény "az élet apró örömeinek kifejezésére ad lehetőséget és a kötetlen, fesztelen együttlétre épít." 

A fesztiválon fellép Kárász Eszter és az Eszter-lánc Mesezenekar Trió, valamint Varró Dániel és Molnár György zenés-irodalmi előadását is láthatjuk. A gyereknapi előadások sorát vasárnap Gryllus Vilmos kezdi.

Lesznek kézműves foglalkozások, ahol többek között mezei virágokból készíthetnek virágkoszorúkat a gyerekek. Közös papírsárkány eregetés is lesz, ill. saját rajzainkat kelthetjük életre az idén 10 éves TRÉV (Te Rajzolsz, én varrok!) alkotóinak jóvoltából.

A fesztiválon találkozhatunk a Kolibri Kiadóval, emellett játéksarok és műemlék körhinta is várja a kicsiket. Interaktív családi programokkal készül a fesztivál helyszínét gondozó Pilisi Parkerdő Zrt. is.

A Szeláví összművészeti fesztivál 2022. május 27-29.  között várja a természetszerető, családias hangulatra vágyó látogatókat egy laza nyárindító hétvégére.

Forrás

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére