Jelenlegi hely

3+1 tuti tipp a használt okostelefon mellett

Gyermekes családoknál a nyár mindig alaposan leterheli a családi kasszát, hiszen a nyári nyaralások és táborok után azonnal jön is a beiskolázás, ami szintén nem olcsó mulatság. Ha éppen ebben az időszakban romlik el egy okostelefon a családban, az nagy fejtörést és anyagi ráfordítást igényel a család részéről. Hoztunk 3+1 érvet, hogy miért érdemes körülnézni a Rejoy.hu oldalán telefonvásárlás előtt!


kép forrása: canva

1. Egyszerű adásvétel

A Rejoy.hu 2019-ben jött létre azzal a céllal, hogy biztonságossá és egyszerűvé tegye a használt telefonok adásvételét. Az oldal létrehozói megoldást kínálnak arra, hogy lehet egyszerre egyszerű és megbízható a javított telefonok eladása és vásárlása. Szeretnék elkerülhetővé tenni a telefon eladással és használt telefon vásárlással járó vesződséget és felesleges köröket. 

A  kiválasztott telefon kosárba helyezése és kifizetése után kényelmesen hátra lehet dőlni, hiszen néhány napon belül egy futár díjmentesen házhoz szállítja a megvásárolt készüléket. Ha pedig egy megunt telefon eladása a cél, a folyamat ott is hasonlóan egyszerű, az otthon kényelméből elvégezhető folyamat.

2. Megbízható minőség

Egy használt telefon esetében mindig felmerül a kérdés, hogy vajon mennyire megbízható a készülék, amit kapunk. A Rejoy.hu kifejezetten nagy hangsúlyt fektet a megbízhatóságra és az esetleges rejtett hibák kiküszöbölésére. Ennek érdekében minden telefon, ami beérkezik eladásra, egy teljeskörű átvizsgáláson és szükség esetén javításon esik át. 

Szakértők ellenőrzik a telefon hardver és szoftver részét, az akkumulátor töltési ciklusát, a kamerát, a kijelzőt, a nyomógombokat, a mikrofont és minden szükséges szegmenst a telefon megfelelő működéséhez. Az így ellenőrzött készülékek jellemzően 85-90%-os teljesítményre képesek az új készülékekhez képest.


kép forrása: canva

3. Garancia

Second hand telefonok esetében gyakran aggódnak a vásárlók, hogy mi történik akkor, ha elromlik a telefon, hiszen a garancia valószínűleg lejárt, így minden javítási költség a vásárlót terheli majd. Azt pedig tudjuk, hogy egy csúcskategóriás készülék, például egy iPhone 13 Pro esetében a javítás díja kiugróan magas is lehet.

A Rejoy.hu válasza ezekre az aggályokra a 12 hónapig érvényes javítási garancia, valamint a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, ami minden készülékre érvényes.

+ 1 Környezettudatos

Napjainkban egyre nagyobb szerepet kap a tudatos fogyasztás, amivel a bolygónkat igyekszünk megóvni annak érdekében, hogy csodáit még a gyermekeink, unokáink is élvezhessék. Az okostelefon gyártásnak jelentős környezetszennyező hatása van, hiszen a készülékekhez szükséges, véges számban előforduló nyersanyagot a földfelszínből nyerik ki.

Ha pedig még ez sem lenne elég, van egy utolsó érvünk, ami után biztosan a sokan teszik le a voksukat a javított telefonok mellett. Ez pedig az ár! A Rejoy.hu-n forgalmazott okostelefonok a piaci ár 40%-áért érhetők el.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére