Jelenlegi hely

3+1 tuti tipp a használt okostelefon mellett

Gyermekes családoknál a nyár mindig alaposan leterheli a családi kasszát, hiszen a nyári nyaralások és táborok után azonnal jön is a beiskolázás, ami szintén nem olcsó mulatság. Ha éppen ebben az időszakban romlik el egy okostelefon a családban, az nagy fejtörést és anyagi ráfordítást igényel a család részéről. Hoztunk 3+1 érvet, hogy miért érdemes körülnézni a Rejoy.hu oldalán telefonvásárlás előtt!


kép forrása: canva

1. Egyszerű adásvétel

A Rejoy.hu 2019-ben jött létre azzal a céllal, hogy biztonságossá és egyszerűvé tegye a használt telefonok adásvételét. Az oldal létrehozói megoldást kínálnak arra, hogy lehet egyszerre egyszerű és megbízható a javított telefonok eladása és vásárlása. Szeretnék elkerülhetővé tenni a telefon eladással és használt telefon vásárlással járó vesződséget és felesleges köröket. 

A  kiválasztott telefon kosárba helyezése és kifizetése után kényelmesen hátra lehet dőlni, hiszen néhány napon belül egy futár díjmentesen házhoz szállítja a megvásárolt készüléket. Ha pedig egy megunt telefon eladása a cél, a folyamat ott is hasonlóan egyszerű, az otthon kényelméből elvégezhető folyamat.

2. Megbízható minőség

Egy használt telefon esetében mindig felmerül a kérdés, hogy vajon mennyire megbízható a készülék, amit kapunk. A Rejoy.hu kifejezetten nagy hangsúlyt fektet a megbízhatóságra és az esetleges rejtett hibák kiküszöbölésére. Ennek érdekében minden telefon, ami beérkezik eladásra, egy teljeskörű átvizsgáláson és szükség esetén javításon esik át. 

Szakértők ellenőrzik a telefon hardver és szoftver részét, az akkumulátor töltési ciklusát, a kamerát, a kijelzőt, a nyomógombokat, a mikrofont és minden szükséges szegmenst a telefon megfelelő működéséhez. Az így ellenőrzött készülékek jellemzően 85-90%-os teljesítményre képesek az új készülékekhez képest.


kép forrása: canva

3. Garancia

Second hand telefonok esetében gyakran aggódnak a vásárlók, hogy mi történik akkor, ha elromlik a telefon, hiszen a garancia valószínűleg lejárt, így minden javítási költség a vásárlót terheli majd. Azt pedig tudjuk, hogy egy csúcskategóriás készülék, például egy iPhone 13 Pro esetében a javítás díja kiugróan magas is lehet.

A Rejoy.hu válasza ezekre az aggályokra a 12 hónapig érvényes javítási garancia, valamint a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, ami minden készülékre érvényes.

+ 1 Környezettudatos

Napjainkban egyre nagyobb szerepet kap a tudatos fogyasztás, amivel a bolygónkat igyekszünk megóvni annak érdekében, hogy csodáit még a gyermekeink, unokáink is élvezhessék. Az okostelefon gyártásnak jelentős környezetszennyező hatása van, hiszen a készülékekhez szükséges, véges számban előforduló nyersanyagot a földfelszínből nyerik ki.

Ha pedig még ez sem lenne elég, van egy utolsó érvünk, ami után biztosan a sokan teszik le a voksukat a javított telefonok mellett. Ez pedig az ár! A Rejoy.hu-n forgalmazott okostelefonok a piaci ár 40%-áért érhetők el.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Van az úgy, hogy a szakember is csetlik-botlik... ;-) Elrontja, elfelejti, elbizonytalanodik, megkérdőjelezi magát, sőt segítséget is kér. Kis-Kovácsné Vancsa Barbara írása.
A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A pozitív megerősítések, dicsérő szavak a felnőtteknek is fontosak, de a gyerekeknek szárnyakat adnak, növelik az önbizalmukat. Néhány egyszerű szó, mondat, amit érdemes kipróbálni. A szokásos kérések, fegyelmezések után íme a pozitív lista:
Színes Állatvilág Rajzpályázat

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 1.Korcsoport: 4 - 12 éves gyerekeknek
Ásd bele magad!

Ásd bele magad!

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 15.Korcsoport: 9. - 12. osztályos diákoknak

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére