Jelenlegi hely

3 lépés a tökéletes babaszobáért

Áldott állapotban számtalan izgalmas feladat tárul a leendő szülők elé: ezek egyike a kis jövevény új helyének berendezése. Akár külön babaszobáról, akár babasarokról van szó, az aranyos ötletek, tuti tippek és színes termékek labirintusában nagyon könnyű eltévedni. Ezért most hoztunk néhány hasznos tippet, hogy a bababirodalom pont olyan legyen, mint amilyet megálmodtunk!

1 - Kutasd fel a legjobb bababoltokat!

A jó babaszoba kulcsa természetesen az, hogy praktikus, jó minőségű és szép termékkel legyen berendezve: ehhez pedig nem árt egy kis kutatómunka, hogy megtaláljuk a legmegbízhatóbb beszerzési helyeket. Az a legjobb, ha olyan bababoltot találsz, ami webshopként működik, és elég széles a választéka ahhoz, hogy mindent egy helyen el tudj intézni. Így a bababirodalom-projekt oroszlánrészét egy kényelmes fotelből levezényelheted!

Tipp: a Berry Baby babaáruházban baba-és kismama termékek széles választéka vár, a bababútoroktól a hintákon át a játszószőnyegekig. Kínálatuk jelentős része saját gyártású, prémium magyar termék.

Azt ajánljuk, hogy mindenképp ellenőrizhető, megbízható oldalt válassz. Érdemes továbbá a hazai termékeket előnyben részesíteni - már csak abból az okból is, hogy ha a kinézett termék esetleg épp nem lenne raktáron, sokkal gyorsabban pótolják, mint ha külföldről kellene megrendelnie a forgalmazónak.

2 - Tervezésre fel: csak rugalmasan!

Ha felmérted a kínálatot, és megvan, honnan szerzed be a szükséges holmikat, indulhat a tervezés! Ennek a fázisnak két aranyszabálya van. Az egyik, hogy nyugodtan engedd el a fantáziádat: bár kifejezetten esztétikus, ha a babaszoba vagy babasarok stílusban passzol a lakás többi részéhez, nem feltétlenül kell minimalista elvekhez ragaszkodnod: nem baj, ha engedsz a mesés minták és színek csábításának! A lényeg a mérték. A másik aranyszabály, hogy kezeld rugalmasan a baba neme szerinti válogatást! A mai modern ultrahang technológiának köszönhetően már jóval biztosabban megállapítható, hogy kisfiú vagy kislány érkezik-e a házhoz, mint néhány évtizeddel ezelőtt – azonban, ha a szokásos kék és rózsaszín helyett más színekre alapozod a berendezést, jó eséllyel több gyereket is kiszolgálhatnak majd a választott termékek.


3 - Időzítsd jól a rendezkedést!

Mondanunk sem kell, hogy a nehéz elemek mozgatását és összeszerelését mindenképp bízd lelkes segítőkre - a berendezést azonban így sem érdemes a utolsó napokra hagyni. Ebben az időszakban a legjobb, hogyha már egy kész bababirodalom áll a rendelkezésre - egyrészt azért, mert mindig fennáll az esély, hogy a kiírt időpontnál kicsivel hamarabb érkezik a trónörökös, másrészt pedig azért, mert a várandósság “fináléja” inkább a nyugalomról és a pihenésről kell, hogy szóljon, mint az izgatott tüsténkedésről.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére