Jelenlegi hely

100 Ft a gyerekjegy a Siklón és a Libegőn

Decemberben a gyerekek 100 forintos jeggyel utazhatnak az idén 50 éves Zugligeti Libegőn és a 150 éves Budavári Siklón.

Sokat ülünk otthon mostanában. Mutatunk két helyet, ahová decemberben is érdemes kimozdulni. A János-hegyi kötélpályán, a Libegőn és a budavári hegypályán, a Siklón is jelképes áru jeggyel utazhatnak a gyerekek.

Utazz a Siklón vagy Libegőzz!

A BKV tájékoztatása szerint decemberben a libegőzésre minden nap 10-től 15.30-ig lesz lehetőség, a Budavári Sikló pedig reggel 10-től délután 6-ig várja az érdeklődőket.

Az UNESCO-világörökség részét képező Budavári Sikló egyedülálló dunai panorámájával a főváros egyik közkedvelt látványossága, a gyerekeknek különösen nagy élmény.

A Zugligeti Libegő, Magyarország első személyszállító drótkötélpályája – 1040 méter távolságot és 262 méter szintkülönbséget áthidalva – 1970 óta szállítja utasait.

A járványügyi biztonságuk érdekében a BKV kéri az utasokat a kormány, illetve a területileg illetékes önkormányzatok által hozott óvintézkedések betartására. Az utasok egészsége védelmében kézfertőtlenítő használata is biztosított.

Budavári Sikló nyitvatartása: 10.00-18.00 (pénztárzárás: 17.50-kor) minden nap
Gyermekjegy (3-14 éves korig) 100 Ft (érvényes: 2020. december 1-31.)

Zugligeti Libegő nyitvatartása: 10.00-15.30 minden nap
Gyermekjegy (3-18 éves korig) 100 Ft (érvényes: 2020. december 1-31.)

Forrás: bkk.hu

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Parázs a hó alatt

Parázs a hó alatt – Karácsonyi ének házasoknak

„Már a kezdeteknél elromlott valami. Vagy egyszerűen csak megfagyott az évek alatt.” Történet a reményről és újrakezdésről, egy különös lelki utazásról. „Minden hópehely olyan, mint egy meghozott döntés. Ezek a hópelyhek idővel egymásra rakódnak.” A házasságban is ez történik. Nyerd meg a Harmat Kiadó újdonságát nálunk!
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére