Jelenlegi hely

10 hetes feladatsor iskolába készülő gyerekeknek, az otthoni fejlesztéshez

Az óvodák bezárásával az iskolába készülő gyerekek felkészítése megváltozott, pontosabban a szülőre intenzívebben hárul. Az Irka és Cerka 10 hetes játékos feladatsorával gyerekjáték lesz a felkészülés!

A képességfejlesztő anyagot Pirosné Pozdora Enikő, fejlesztőpedagógus dolgozta ki és alkalmazza már több éve, sikeresen.

 

Neked és gyermekednek ajánlom a fejlesztő anyagokat, ha:

 • szeretnéd megkönnyíteni és stresszmentesebbé tenni a szeptemberi iskolakezdést,
 • szeretnéd, hogy ebben a váratlan, bezárt helyzetben is hasznosan teljenek a napok,
 • szeretnéd, hogy az együttes tevékenykedések közben gyermeked képességei észrevétlenül formálódjanak, fejlődjenek,
 • most még tét nélkül, sok játékkal készülnétek az iskolába, 
 • míg tanul az iskolás testvér aktívan, értékkel leköthető óvodás gyermeked,
 • hasznos információkról olvashatsz az iskolakezdésről, célra vezető konkrét ötletekről a képességek fejlesztéséhez.

Pirosné Pozdora Enikő

Iskolaérettség és iskolakötelezettség között óriási különbség van. Rengeteg kisgyermek úgy kerül be az iskolába, hogy még egy átmeneti időszakban van: már nem óvodás, de érettségben még nem is iskolás, ami sok-sok tanulási és önbizalom problémát eredményezhet az első időkben. Szeretnék segítséget nyújtani ezeknek gyermekeknek és szüleiknek, akik számára fontos, hogy gyermekük iskolai felkészítése a jelenlegi vírushelyzetben is maximálisan biztosított legyen. Aki végigcsinálja a 10 hetes felkészítő programot, óriási előnnyel és stabil alapokkal indul az első osztályban.

Magamról: 44 éve óvónőként, ebből 22 éve tanítónőként is elköteleztem magam az alapos iskolai felkészítés fontossága mellett. Komplex, alapozó, egymásra épülő ismeretátadást, játékos lehetőségeket, heti lebontásban egyéni, kiscsoportos módszerrel végzem. Az eredményességet bizonyítja az elsősök magas szintű iskolai értékelése és szüleik visszajelző elégedettsége.

Kiadványaim:

A 20 fejlesztő anyagot a jelentkezésed után minden héten két alkalommal, kedden és pénteken, e-mailben küldöm el, így a gyermek a család napirendjéhez igazodva, saját ütemében tud haladni. Az első anyag most ingyenes!

A legfontosabb területek, amit a 20 fejlesztőanyag tartalmaz, melyeket kiegészít a szülőknek szóló sok, hasznos információ:

 • Finommotorika fejlesztése feladatok és játékok
 • Rajzok, színezések készítése
 • Matematikai feladatok, a számok megismerése és játékok 
 • Anyanyelvi feladatok, vonalelemek és játékok
 • Szövegértő képesség alapozása
 • Gyűjtemények: „Húsvét-váró”, „Húsvéti mese”, „Önellenőrzés”„Mennyit ügyesedtem?”
 • Érdekes tevékenységek, kísérletek otthon
 • Kérdés esetén szívesen válaszolok.

Töltsd le, nyomtasd ki!

Ha szeretnéd heti rendszereséggel megkapni 
Irka és Cerka oldalait, kattints és kérd a feladatokat most!

Mit mondanak, akiknek már segítettem?

„Ajánlom másoknak is a tanfolyamot, mert minden gyerek és szülő nyer ezzel a lehetőséggel.” Ivett édesanyja

„Sikerült Álmos tudásvágyát felkelteni, felébreszteni benne az iskolába való vágyakozást. Széleskörű és minden készség fejlesztésére kiterjedt a tanfolyam (mozgás-írás koordináció, memoriterkészség, anyanyelv, matematika). Egy kis ízelítőt kapnak a gyerekek abból, hogy mi vár rájuk az iskolában. Ezért kevésbé szorongva fogunk belépni az iskolába.” Álmos édesanyja

„Magához képest sokat fejlődött, rendszerességben, feladattudatban, a feladatra való koncentrálásban. Sőt még széleskörű ismeretekre is szert tett.” Pannika édesanyja

„Hatalmas fejlődést látok Petinél. Sokkal bátrabb, magabiztosabb. Hisz magában, hogy valóban meg tudja csinálni a kitűzött feladatokat. mert elhiszi, hogy képes rá.” Peti édesanyja

"Szülőként óriási segítség, hogy láthatom a következő időszak feladatait. Liza messze túlszárnyalta az elvárásainkat, és az eredményeink a kislányunkkal, elképesztőek!” Liza édesanyja

„A tanfolyamon, a sok ismeret átadásán felül, olyan „Enikő néniesen” meglátta kislányom erősségeit és gyengéit, és igyekezett azokat beszélgetéseivel, játékaival formálni, de bennünket szülőket is formált, felkészített az iskolás évekre.” Sára édesanyja

Mennyibe kerül a teljes 10 hetes program?
Az első email INGYENES!

A teljes csomag (20 komplett fejlesztőanyag) ára: 29.900, - Ft, amiből most minden Budapestimami olvasónak 10.000 Ft egyszeri kedvezményt biztosítok. Így egy fejlesztő ára mindössze 1.000 forintodba kerül, a 10 hetes program teljes ára tehát összesen 19.000,- Ft
Nézd meg az ár-érték arányt, kérd az első anyagot ingyenesen most! Kattints!

Mindenkit arra buzdítok, hogy „Dicsérjétek, dicsérjétek gyermeketeket, mert akkor egyre jobb lesz a teljesítménye, és közben nevessetek sokat, akár a hibákon is!

Kérdés esetén elérhetőségem:
Pirosné Pozdora Enikő 
06 30/2833-749

 

- Budapestimami - 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Álomút gyermekrajz pályázat

Álomút gyermekrajz pályázat

Szeretnél igazi úthengert vezetni? Kipróbálnád, milyen lehet utat építeni? Akár együtt az egész osztállyal? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint rajzolni!
Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére