Jelenlegi hely

Te sem tudsz mindent irányítani...

Te is szereted kézben tartani a dolgokat? Kontrollálni az eseményeket, hogy lehetőleg minden úgy történjen, ahogy az Neked és a szeretteidnek a legjobb? Hiszen szülőként ki ne akarna boldog, kiegyensúlyozott családot, sikeres, talpraesett gyerekekkel? 

De el kell fogadnunk, hogy nem tudunk mindent irányítani. Sőt, félelmetes volt az utóbbi időszakban rájönni, milyen kevés dolgot tudunk csak…

Ahhoz, hogy felismerjük, hogy a dolgok csak nagyon kis százaléka fölött van hatásunk, nem feltétlenül kell olyan sokkoló dolognak történnie, mint egy világjárvány.

Persze, most ennek hatására eszmélt rá rengeteg ember, hogy mennyire kiszolgáltatott a külső tényezőknek, milyen hirtelen változhatnak meg a körülményei. Ez természetesen nem csak negatív irányban igaz - ugyanilyen gyorsan válhat valaki lottónyertessé, de valljuk be, ennek jóval kisebb a valószínűsége…

Hogy miért foglalkozunk ezzel a témával ennyit? 

Gondolj bele, hányan tekintenek úgy a balesetekre, betegségekre is, hogy azok mindig csak mással történhetnek meg? Mintha ezek fölött lenne hatásuk?

Talán Te is így gondolod? 

Nem titok, hogy nagyon sok olyan emberrel találkozunk, aki egy sorsfordító eset után fordul csak hozzánk, pedig már azelőtt is sokat segíthettünk volna neki. Mert sajnos váratlan esemény bárkivel, bármikor megtörténhet. 

Közlekedési balesetek, csonttörés, kritikus betegségek - rák, szívbetegség, cukorbetegség - csak néhány példa. Ezek mindegyike testi, lelki és anyagi megterhelést jelent az érintett és a családja számára.

Az anyagi megterhelés talán első ránézésre eltörpülhet a többi mellett, de ha ilyen helyzetben találod magad, hamar rájössz, hogy egyáltalán nem mellékes...

Küldetésünk, hogy ráirányítsuk az emberek figyelmét a pénzügyi tudatosság és az öngondoskodás fontosságára és hogy visszaállítsuk a biztosításokba vetett hitet.

Rólunk

Nézzünk egy konkrét példát!

Mennyibe kerül egy 2+1 fős családi biztosítás?

Már havi 13.000 Ft-ért szülőként a ti és gyermeketek anyagi biztonságáról is gondoskodhattok.
Hogyan?

  • ha például téged baleset ér és kórházba kerülsz, akkor a kórházban töltött napokra napi 5.000 Ft-os térítést kapsz, illetve 500.000 Ft-ot, ha baleseti műtéti beavatkozásra is szükség van
  • ha esetleg maradandó károsodás ér, akkor már 1%-os rokkantság esetén is térítés kapsz
  • ha gyermeked kerül kórházba, neki is jár a napi térítés
  • ha megbetegszik (kritikus betegség) vagy például játék közben eltöri a kezét, akkor előbbi esetén 2.000.000 Ft, utóbbi esetén 200.000 Ft-ot térítünk

Ráadásul, ha most kötsz családi biztosítást, akkor 50.000 Ft értékű egyéves gyermek-biztosítást adunk Neked mellé! 

Írj nekünk üzenetet az info@gondtalanjovoert.hu e-mail címre, hivatkozz erre a cikkre, és egy ingyenes konzultáción megbeszéljük a részleteket!

Természetesen a csomag személyre szabható, például a szülők részére is bővíthető betegség-biztosítással. Sőt, azt valljuk, hogy biztosítási és megtakarítási csomagot úgy érdemes kötnöd, ha a tanácsadó meghallgatja, mi a fontos számodra, mekkora összeget tudsz félretenni és mik a hosszú távú céljaid.

Mi így dolgozunk. Célunk, hogy utat mutassunk, tanácsot adjunk és a legjobb megoldást kínáljuk. Hivatásnak tekintjük a mindennapi beszélgetéseket és megtiszteltetés számunkra, amikor egy-egy család a bizalmába fogad, és a szerződéskötést követően valóban elégedettek és ajánlanak ismerőseiknek. 

A teljes képhez azonban szükséges átadnunk még egy információt...

Azt valljuk, hogy anyagi helyzettől függetlenül mindenkinek rendelkeznie kellene biztosítással, ami halál vagy rokkantság esetén, kritikus betegségek megjelenésekor a kiutat jelentheti az anyagi összeomlástól. Ha ez az alap megvan, akkor érdemes megtakarításról beszélni, amivel például elindíthatod gyermeked az életben.

Nálunk különböző csomagok közül választhatsz. 

A portfóliónkban találsz:

  • életbiztosítást
  • balesetbiztosítást
  • betegségbiztosítást
  • gyermekbiztosítást
  • megtakarítási programokat, legyen szó gyermek- vagy nyugdíj-megtakarításról. 

A következő hónapban ezeket a megtakarítási programokat részletesebben is bemutatjuk, ezért, ha érdekes számodra, hogyan tudod gyermeked anyagi boldogulását támogatni, mindenképp tarts velünk!

Kalotai Andrea és Katona Annamária
www.gondtalanjovoert.hu

- Budapestimami -

Szponzorált tartalom

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

Statisztikák szerint kb. 1,2 millió kamasz él ma Magyarországon, életkoruk 12-20 év között van. Ez azt jelenti, hogy kb. két millió szülőt érint az ő életük és problémájuk.
"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

Szombaton a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek és a velük érkező 18 éven aluliaknak kinyithattak a mozik. Vagyis a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében ülhetnek be a filmekre. Vagy tucatszor elolvastam ezt a két mondatot... na ne már!!!
Májusi bakancslista

Májusi bakancslista

Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére