Szétszórjuk, felaprítjuk, összekeverjük, földhöz vágjuk, megsütjük, megesszük. Kövessetek minket a káosz konyhájába, ahol egyszerű és gyors recepteket mutatunk nektek minden héten. Gyerek, fakanál, rock and roll!
Ismerd meg a két főszakácsot! Katt ide az interjúhoz!
ÉDESKÖMÉNY KRÉMLEVES PIRÍTOTT BACONNEL ÉS ALMAKOCKÁKKAL
Hozzávalók:
2db édeskömény 2db krumpli 2 dl tej 1 sárgarépa 1 fehérrépa egy kis póréhagyma só, bors, vaj
A felkockázott zöldségeket vajon megpirítjuk, ízesítjük, felöntjük vízzel, főzzük 20 percig. Ha megfőtt összeturmixoljuk, mehet bele a tejszín, még egy kicsit főzzük. (mehet bele még víz is, ha kell) A bacon kockákat megpirítjuk, a zsírján az almakockát is. Ez lesz a levesbetét. Kész is.
MADÁRTEJ
Hozzávalók:
Fél liter tej 2db tojás 2 csomag vaníliás cukor 2ek cukor
A tojássárgáját egy evőkanál cukorral kikeverjük, a fehérjéket a másik ek. cukorral kemény habbá verjük. A tejet a vaníliás cukorral felforraljuk. A fehérjét belekanalazzuk egyenként a tejbe, meggőzöljük, kivesszük. 2 kanál tejet a tojássárgájához öntünk, kikeverjük, majd vissza öntjük a tejbe és felforraljuk megint. Kész is!
- Budapestimami -
Neked ajánljuk
Kicsi a bors: Szilva chutney egyszerűen
Szétszórjuk, felaprítjuk, összekeverjük, földhöz vágjuk, megsütjük, megesszük. Kövessetek minket a káosz konyhájába, ahol egyszerű és gyors recepteket mutatunk nektek minden héten. Gyerek, fakanál, rock and roll!
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges