Jelenlegi hely

"Ugri-Bugri" Bölcsőde

Cím: Budapest, 1138 Vizafogó sétány 6.
Tel.: 349-4906
E-mail: koncznesupkaerika@szoc.bp13.hu
Web: http://bolcsodek.bp13.hu/

Fenntartó: XIII.kerület önkormányzat

Hozzászólások

A Budapestimami 2015/16. évi „A mi bölcsődénk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked bölcsődéjét?” A válaszok itt olvashatók.

 

Szavazni szeretnék az Ugri-bugri bölcsőde Őzike csoportjára, két kisfiamra is Ági néni óvó kezei vigyáztak, és csak remélni tudom, hogy a harmadik, legkisebb fiúnk is majd hozzá járhat! :-)

Az Ugri-Bugri bölcsődére szavazok. Őzike csoport, Ági néni, Anikó néni a legjobb!!!!

Az Ugri-Bugri bölcsődére szavazok. Azon belül a Méhecske csoportra és Erika nénire, mert türelmes, kedves, pozitívan áll a gyerekekhez. A fiaim és én is nagyon szeretjük.

Mi sem természetesebb, hogy az általam vezetett bölcsődére szavazok. A legjobb kollégák, a legszuperebb gyerekek, és a legegyüttműködőbb szülők közössége!!!

Az Ugri-Bugri bölcsődére szavazok (Méhecske csoportra és Erika nénire). Nagyon odafigyel a gyerekekre.

Piciként került bölcsibe a kislányom és elmondhatom, hogy nagyon jó kezekben van és köszönöm a gondozónénijének és a segítőinek. Hajrá süni csoport!!!

Minden gyermeknek olyan bölcsis gondozónénit kívánok, mint az én kislányomnak Edina néni!!! :) 

Szavazatommal az Ugri-Bugri Bolcsodet szeretnem erositeni. Szerencsesnek mondhatom magam,amiert ratalaltunk erre a fantasztikus csapatra! Lanyom es fiam is Kriszta es Reni kezei koze kerultek,akiknek odaadasa, figyelmessege, elhivatottsaga, szakertelme, gyermekkozpontusaga es szeretete vegigkiserte gyermekeim bolcsodes eveit. Ezuton is nagyon koszonom munkajukat, a gyerekeim imadtak/imadjak oket es a bolcsodet is! A kozossegi eletet, amit biztositanak pedig kulon koszonet illeti!! :)

Szavazatom az Ugri-Bugri bölcsié! Szeretném megköszönni az Ugri-Bugri Bölcsödében dolgozó összes elkötelezett Dadusnak, gondozónak, és kisegítő személyzetnek azt az áldozatkész munkát, amit nap mint nap végeznek. Ezen felül pedig a gondoskodást, és a szeretetet, amivel gyermekeinket szeretik, neveleik, és gondoskodnak róluk. Egy szülőnek az egyik legnagyobb adomány, amikor gyermekét nap közben biztonságban tudhatja. Köszönjük! Személy szerint pedig szeretnék s Kisvakond csoportot vezető Julika néninek személyes köszönetet mondani, nem elfelejtkezve Kolléganőjéről, Ildikóról sem. Üdvözlettel: Szűcs Erzsébet

Szavazatom az Ugri-Bugri bölcsödéé, megköszönve minden ott dolgozó munkáját.

Az Ugri-Bugri bölcsödére szavazok, azon belül is a Katica csoportra :-)

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled.- levél a lányomnak

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled - levél a lányomnak

A lánygyermekek világnapja margójára...Csak bámultam és gyönyörködtem benned mikor megszülettél, olyan tiszta, olyan nemes és olyan örökkévaló érzés volt. De aztán lement a nap, és mikor felébredtem máris kiskamasz lett belőled. Hová lett az idő, mikor gyorsult fel ennyire? Az édes magabiztos kisdedből lassan egy öntudatos, gátlásos, gyönyörű nagylány lesz.
Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére