Jelenlegi hely

"Igazgyöngy" Bölcsőde

Cím: Budapest, 1138 Gyöngyösi sétány 3.
Tel.: 340-2512
E-mail: kunsztgaborne@szoc.bp13.hu
Web: http://gyongystbolcsi.atw.hu/

Bölcsődénk 140 férőhelyes, 20 hetes kortól 3 éves korig gondoskodunk a gyermekek elhelyezéséről, 10 csoportszobában. A gyermekeket füves játszókerttel, tornateremmel, fejlesztő szobával, sószobával várjuk.
A csoportszobák tágasak, világosak, otthonosan berendezettek, elég teret biztosítanak a gyerekeknek. Kényelmesen elférnek a fekhelyek. A fürdőszobák berendezései a gyermekek életkori sajátosságainak megfelelőek. A szobákban új beépített szekrények vannak. A bútorok elrendezése, a szobák igényes díszítése, a játéksarkok kialakítása a gondozónő ízlését dicséri.

A bölcsőde feladata a napközbeni kisgyermek ellátás, magas színvonalú gondozó-nevelő munka biztosítása az ellátottak számára. Igyekszünk kiszolgálni a lakosság igényeit, ugyanakkor szem előtt tartjuk a családias jó hangulatú munkahely megteremtését, ahol nem csak a gyermekek, hanem a felnőttek is jól érzik magukat. A szülőnek lehetősége van arra, hogy betekinthessen a mindennapi munkánkba.

Bölcsődénk szellemisége azon alapszik, hogy munkatársaimmal együtt szakmai felkészültségünk, hivatástudatunk, emberi magatartásunk, valamint egész személyiségünk a legmagasabb fokon szolgálja a gyermek érzelmi és testi fejlődését. Kiemelt feladatnak tekintjük az egészséges életmódra való nevelés szokásainak kialakítását.

Büszkék vagyunk a felújított udvarunkra, melyen homokozó, zuhanyzó, nagy füves játszókert, színes vonat, babaház és MEGA TOYS mozgásfejlesztő játékok találhatók.

Hozzászólások

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled.- levél a lányomnak

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled - levél a lányomnak

A lánygyermekek világnapja margójára...Csak bámultam és gyönyörködtem benned mikor megszülettél, olyan tiszta, olyan nemes és olyan örökkévaló érzés volt. De aztán lement a nap, és mikor felébredtem máris kiskamasz lett belőled. Hová lett az idő, mikor gyorsult fel ennyire? Az édes magabiztos kisdedből lassan egy öntudatos, gátlásos, gyönyörű nagylány lesz.
Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére