Jelenlegi hely

Ady Bölcsőde

Cím: 1204 Budapest, Ady Endre u. 83-87.
Tel.: 284-1573
E-mail: adybolcsode@hszi20.hu
 

Bölcsődénk Pesterzsébet szívében található. Mivel központi részen helyezkedik el, jól megközelíthető gyalogosan, személygépkocsival és tömegközlekedési eszközzel is. A jó közlekedés miatt a szülők gyorsan és könnyen elhelyezhetik gyermeküket bölcsődénkben. Közvetlen környezetünkben óvoda és iskola üzemel, ami a testvérek elhelyezését biztosítja.

Intézményünk 136 férőhellyel, 10 csoporttal működik. A csoportszobák jól felszereltek, esztétikusak, otthonosak, így elősegítik gyermekeink komfortérzetét. 22 szakképzett gondozónőnk biztosítja a szeretetteljes légkört, segítik a gyermekek egészséges testi szellemi fejlődését. A bölcsődei időszak alatt ugyanabban a csoportban maradnak, ugyanaz a gondozónő neveli gondozza a gyerekeket. A helyi és a személyi állandóság biztonságot nyújt a gyerekeknek.

A szabad levegőn tartózkodás korszerű mozgásfejlesztő játékokkal, fedett homokozóval felszerelt árnyas udvarban történik. Önálló konyhával rendelkezik bölcsődénk, ami egészséges, életkornak megfelelő finom, élvezhető élelmet biztosít. Játékos tevékenységek kezdeményezése évszakok, ünnepkörök vagy kiválasztott témakörök szerint. Közös kirándulásokat szervezünk szülőkkel és gyerekeikkel ami a külső környezet és egymás mélyebb megismerését segíti elő.

Bölcsődénk „Segítség a gyermekért” nevű alapítványt működtet, ami révén folyamatosan tudjuk pótolni és korszerűbbé tenni gyerekeink játékeszközeit.

Amennyiben megnyerte tetszésedet a bölcsődénkben folyó élet, nyitva áll a kapunk, szeretettel várunk, légy a kis lakónk néhány évig!

Forrás: www.hszi20.hu/

Hozzászólások

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled.- levél a lányomnak

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled-levél a lányomnak

A lánygyermekek világnapja margójára...Csak bámultam és gyönyörködtem benned mikor megszülettél, olyan tiszta, olyan nemes és olyan örökkévaló érzés volt. De aztán lement a nap, és mikor felébredtem máris kiskamasz lett belőled. Hová lett az idő, mikor gyorsult fel ennyire? Az édes magabiztos kisdedből lassan egy öntudatos, gátlásos, gyönyörű nagylány lesz.
Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére