Jelenlegi hely

Gézengúz Alapítvány - Óbudai Intézet

 
Cím: 1039 Budapest, Medgyessy F. utca 3.
Telefon: +36 (1) 243-8595

Óbudai szolgáltatásaink

Cseppek Háza Rehabilitációs Központi Intézetünkből érkező gyermekek egyéni és csoportos terápiás ellátása. Koraszülött és rizikó csoportba tartozó gyermekeket preventív ellátással támogatjuk integrációban.

Egyéni ellátási lehetőségek a terapeutával egyeztetett időpontban 

Szenzoros terápia, Ayres terápia, mozgás-, értelmi-, figyelemfejlesztés, gyógypedagógia, gyógytorna, masszázs, neuro-hidroterápia (NHT1 -kádas program)

Csoportos tornatermi foglalkozások

Mozgáskoordináció-, egyensúlyfejlesztő, értelmi fejlődést segítő kiscsoportos foglalkozások, érintett és egészséges gyermekek részére integrációban. Csoportokhoz történő csatlakozás folyamatosan lehetséges, előzetes bejelentkezés alapján.

Baba-Mama torna csoportok

Mondókákkal színesített játékos gyakorlatok segítségével történik a  testtudat, izomerő, térérzékelés, egyensúly fejlesztése. Járás előkészítő torna 8-12 hónapos kortól, mászó és kapaszkodva felálló gyermekek részére a biztos járás előkészítésére.

Minden csütörtökön: 10:45-11:30

Tipegő és Menő-manó torna

A közös, feladatmegoldás, együttműködés élménye tematikus rendszerben, játékos formában ad lehetőséget a gyermek észlelésének, mozgásának, értelemének, viselkedésének, önkifejezésének, önmegvalósításának optimális fejlődésére.

Minden csütörtökön

  • Menő-manó 8.45-9.30 , 2 -3 éves korosztály részére
  • Tipegő 9.45-10.30 , 1,5- 2,5 éves korosztály részére

Huple® csoport

Egyedi tematikájú egyensúly -és koordinációfejlesztő csoportos foglalkozás , melyen kiemelt szerepet kap a Huple®,  ami egy speciálisan kialakított egyensúly- koordinációfejlesztő orvostechnikai eszköz.

Önálló járás kialakulásától - 2 éves korig 

  • Minden hétfőn: 9.30-10.15
  • Minden szerdán: 10.30-11.15

2 éves kortól óvodás korig

  • Minden hétfőn: 10.30-11.15
  • Minden kedden: 18.15-19.00
  • Minden szerdán 9.30-10.15

Ovis torna

Délutáni csoportos foglalkozás óvodás korú gyermekek számára. Tematikus mozgás, egyensúly, koordinációfejlesztés a gyermek észlelésének, mozgásának, értelemének, viselkedésének, önkifejezésének, önmegvalósításának optimális fejlődése érdekében izgalmas, dinamikus csapatjátékkal, akadálypályával.

3-4 éves korosztály számára

  • Minden kedden: 16.15-17.00

4-6 éves korosztály számára

  • Minden kedden: 17.15-18.00

Iskola előkészítő csoport

Kiscsoport foglalkozás 6-7 éves óvodások számára az iskolai kultúrtechnikák elsajátítását megalapozó részképesség fejlesztésére.  Nagymozgások, mozgáskoordináció,érzékelés, egyensúlyfejlesztés, testséma, testérzékelés, figyelem, koncentráció, javítása játékos formában.

Minden csütörtökön 16:00-17:30 

A foglalkozásokhoz folyamatos csatlakozási lehetőség adott, a részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges!

Forrás:  http://www.gezenguz.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Parázs a hó alatt

Parázs a hó alatt – Karácsonyi ének házasoknak

„Már a kezdeteknél elromlott valami. Vagy egyszerűen csak megfagyott az évek alatt.” Történet a reményről és újrakezdésről, egy különös lelki utazásról. „Minden hópehely olyan, mint egy meghozott döntés. Ezek a hópelyhek idővel egymásra rakódnak.” A házasságban is ez történik. Nyerd meg a Harmat Kiadó újdonságát nálunk!
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére