Jelenlegi hely

Pöttöm Fürdő Program - Újház Centrum

Pályázat típusa: rajzpályázat
Beküldési határidő: 2021. július 31.

Az újHÁZ Centrum idén is újjávarázsol egy ovimosdót!

Szülők, nagyszülők, pedagógusok, óvodai dolgozók és gyerkőcök figyelem! Gyűjtsétek össze a kis csapatotokat és rajzoljátok le nekünk álmaitok mosdóját. Az elkészült rajzokat fényképezzétek le és a pályázati anyagokkal együtt töltsétek fel oldalunkra!

A pályázat célja

Az újHÁZ Centrum kiemelten fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, ezért meghirdeti Pöttöm Fürdő Programját, melynek célja a gyermekek második otthonának, az óvodák körülményeinek komfortosabbá tétele. A Program keretében egy magyarországi óvodának segítünk újjávarázsolni egy mosdóját!

Szülők, nagyszülők, pedagógusok, óvodai dolgozók és gyerkőcök figyelem! Gyűjtsétek össze a kis csapatotokat és rajzoljátok le nekünk álmaitok mosdóját. Az elkészült rajzokat fényképezzétek le és a pályázati anyagokkal együtt töltsétek fel az oldalra!

Fontos változás az idei évben, hogy most Ti döntitek el, kik kerüljenek a döntőbe! A beérkezett pályázatokra a honlapon szavazhattok, a 11 (tizenegy) legtöbb voksot gyűjtő ovi közül pedig a zsűri választja ki a végső győztest.

Nem pályázott még az ovi, amire majd szavaznál? Nincs más dolgod, mint az „Ajánlás” menüpontban egy rövid űrlap kitöltésével ajánlani őket. Mi pedig gondoskodunk róla, hogy hozzájuk is eljusson a Program híre.

A nyertes oviban ősszel vadonatúj fürdő várja majd a gyerkőcöket, de a többiek is örülhetnek, mert további 10 óvoda egy kültéri újHÁZikóval lesz gazdagabb.

Szülők és barátok, ajánljátok az ovitokat és szavazzatok rájuk. Óvodák, pályázzatok!

Pályázat benyújtása

Idén a Ti szavazataitok számítanak! A beérkezett pályázatokra a honlapon szavazhattok, a 11 legtöbb voksot gyűjtő ovi közül pedig szakmai zsűrink választja ki a végső nyerteseket!

Szeretnéd, hogy gyermeked óvodája megújuljon és még több varázslatos pillanatot nyújtson? Akkor buzdítsd őket a pályázásra és szavazz!

Szavazni szeretnék

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

„Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben”- avagy a nő és férfi közötti különbségek

Szégyenlős vagy csábító - avagy a nő és a férfi közötti különbségek a zuhanyzóban

Micsoda rendkívüli kihívást jelent az, ha valaki úgy dönt, megosztja sorsát, vagy inkább a fürdőszobáját egy ellenkező neművel... 
Hol zöldebb?

Zöldnek lenni trendi! Magyarország zöld térképe

Egy nagyon kedves olvasónk, Gábor kérésére most egy olyan hazai gyűjteményt hoztam el Nektek, amiben térképes és tematikus kereső segítségével tudjátok fellelni azokat a helyeket és szolgáltatókat, akik egy kicsit zöldebbé teszik mindennapjaitokat.
Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

A férfiak sohasem fogják megérteni a nőket, és a nők sohasem fogják megérteni a férfiakat...
Pöttöm Fürdő Program - Újház Centrum

Pöttöm Fürdő Program - Újház Centrum

Pályázat típusa: rajzpályázatBeküldési határidő: 2021. július 31.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére