Jelenlegi hely

Závada Péter X STARTart - online pályaorientációs beszélgetés

Időpont: 2021. november 24., 17.00-18.00
Helyszín: Deák17 Galéria online

INTERAKTÍV PÁLYAORIENTÁCIÓS BESZÉLGETÉS

A Deák17 Galéria online pályaorientációs beszélgetéseinek keretében olyan, szakmájukban sikeres alkotókkal ismerkedhetünk meg, akik különböző művészeti területen dolgoznak.

Minden hónap utolsó szerdáján, a galéria Facebook-oldalán élőben jelentkező, valós időben kommentelhető STARTart interaktív művészportrék vendégei számos rangos hazai díj és nemzetközi elismerés tulajdonosai, magyar és külföldi produkció (társ)alkotói.

A beszélgetés a Galéria Facebook-oldalán élőben követhető.

vendég: Závada Péter költő, drámaíró, zenész
moderátor: Kovács Andrea művészeti menedzser

Závada Péter költő, drámaíró, zenész. 2009-ben az ELTE Bölcsészettudományi Karán szerzett angol-olasz, majd 2015-ben a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Karán színháztudomány szakos diplomát. 2016-ban felvételt nyert az ELTE Esztétika Doktori Iskolájába. 2012 és 2019 között a József Attila Kör tagja volt.

2009 óta rendszeresen publikál irodalmi folyóiratokban: verseit többek között a Jelenkor, az Élet és Irodalom, a Holmi, a Műút, az Ex Symposion és a Helikon is közölte. Első verseskötete Ahol megszakad címmel 2012-ben jelent meg – ma már angol, német és román nyelven is olvashatóak költeményei. Örkény István drámaírói, Móricz Zsigmond és Horváth Péter irodalmi ösztöndíjai, a Literarisches Colloquium Berlin és a Schloss Solitude Stuttgart segítették pályáját. A 2018-ban a budapesti Trafó színpadán bemutatott a Je suis Amphitryon c. drámájáért Szép Ernő-különdíjban részesült.

További infó

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY 2021 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony egy kicsit más lesz, mint a többi: visszafogottabb, bensőségesebb, talán lassúbb is. Már most is érezzük, hogy nem zúdul ránk minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról boltra, programról programra.
Karácsonyfa legek

Karácsonyfa legek

A legmagasabb fa, a legnagyobb dísz, a legnagyobb szaloncukor, a legtöbb karácsonyfaégő... akadnak legek a karácsonyfa körül. Szépek, izgalmasak, de nem biztos, hogy mindegyik kellene otthonra!
Álomút gyermekrajz pályázat

Álomút gyermekrajz pályázat

Szeretnél igazi úthengert vezetni? Kipróbálnád, milyen lehet utat építeni? Akár együtt az egész osztállyal? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint rajzolni!
Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére