Jelenlegi hely

Református Zenei Fesztivál

Időpont: 2023. május 26-28.
Helyszín: Budapest, IX., Ráday utca, Kálvin tér, Bakáts tér

Május utolsó hétvégéjén ismét a zenéé és a kultúráé a főszerep: mindenkit szeretettel várunk a Református Zenei Fesztiválon május 26-28. között.

A nagy múltra visszatekintő rendezvény célja a páratlanul gazdag református zenei hagyomány bemutatása mellett az igényes komoly-és könnyűzene iránt érdeklődő nagyközönség szórakoztatása.

A 2023-ban tizennyolcadik alkalommal megrendezendő programsorozat helyszínei a belváros népszerű egyházi és világi találkozópontjai, a Kálvin téri templom, a Ráday utca és a Bakáts tér.

A fáklyás, énekes felvonuláson és fúvószenés vonuláson minden évben több száz ember vesz részt. A rendezvény csúcsa a Zeneakadémián tartandó kórustalálkozó és gálakoncert, amely egyben a hazai református zeneművészet egyik legfontosabb seregszemléje.

További infó

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hátizsák

Hátizsák

„Június volt s ujjongtunk, nincs tovább…” Hosszú évekig június közepe táján Dávid is átérezte az Ady-vers üzenetét, várva a „szabad mellű” örömöket ígérő vakációt. A gimnázium hat évének legutolsó tanítási napján viszont nem volt ujjongás. Valami véget ért. Eljött a búcsúzás ideje.
Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Már négy éve nem lenne méhem, ha a nőgyógyászom lesújtó mondatai után nem találok rá véletlenül az inteneten a mióma embolizáció lehetőségére.
Min múlik gyermeked sikere?

Min múlik gyermeked sikere?

Saját magunkról alkotott hiedelmeink befolyásolják a személyiségünkről alkotott képünket, illetve, hogy mit akarunk és mit tudunk elérni az életünkben. Gondolkodásmódunk hatással van teljesítményünkre, motiváltságunkra. Sokan azt gondolják, hogy a tehetség, az intelligencia alapvetően garantálja a sikert. Bizonyosan nagy hatása van, de csak ezen múlhat, hogy ki mire viszi az életben?
A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére