Jelenlegi hely

Női váltó Fesztivál

Időpont: 2022. május 13.
Helyszín: Budapest, XIII., Danubius Hotel Helia

Jó hangulat és kapcsolódások – ezt adja az idei Női váltó Fesztivál!

Minden tabut ledönt az idei Női váltó Fesztivál, ahol ismét a nők és lehetőségeik állnak a középpontban. Az újrakezdés, karrierváltás, otthon végezhető szakmák, nőkkel szembeni előítéletek felszámolása mellett a testi- lelki egészség témaköre és a közösségépítés is kiemelt figyelmet kap május 13-án. A nagy sikerű Női váltó Fesztivál sorozatot Békéssy Olga, a Női váltó online magazin alapító-főszerkesztője indította el még 2019-ben, és idén is számos híresség csatlakozott a programhoz.

„Újrakezdés. Bátorság. Minden fronton.” címmel egész napos rendezvénnyel készül a Női váltó online magazin szerkesztősége. A Női váltó Fesztivál több tabut is ledönt, és előadások, kerekasztalbeszélgetések, workshopok keretein belül kíván segítséget, ötleteket és hasznos tanácsokat adni az érdeklődőknek.

A rendezvény főbb témái között szerepel az újrakezdés, a női szerepek, az egészség és a karrierváltás kérdése is, de szó lesz a vállalkozói élet kihívásairól és nem maradhat el a kapcsolatépítés, a networking sem a hivatalos program után, a rendezvénynek helyt adó hotel dunai panorámás teraszán.

Megismerhetünk olyan szakmákat, amelyeket otthonról is végezhetünk, központi szerepet kap a nőkkel kapcsolatos előítéletek felszámolása, ugyanakkor kiemelt téma a kiégés, az életközepi válság, ahogyan a menopauza, illetve a testi-lelki egészség is.

A rendezvényen saját tapasztalatairól, kihívásairól és kudarcairól mesél a közönségnek többek között Pataki Zita műsorvezető, Kende-Hofherr Krisztina motivációs előadó, Iványi Orsolya menopauza szakértő, Kónya Bea instagram szakértő, Péter Petra rádiós műsorvezető, Krizsó Szilvia tévés műsorvezető, kommunikációs szakember és Dintsér Andrea, az MVÜK Női Vezetői Klubjának vezetője is.

További infó

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére