Jelenlegi hely

Müller Péter: Isten ​bohócai előadás a Kultik Csepel Moziban

Időpont: 2021. november 25., csütörtök 18:00
Helyszín: Kultik Csepel Mozi, 1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 154-170
1000 Ft jegykedvezmény Budapestimami olvasóknak ››

Müller Péter "Isten ​bohócai - Lélek, játék és tánc… hogy a bajt eloszlassa a derű" címmel tart interaktív előadást a Kultik Csepel Moziban.

„Megtanítalak benneteket, hogyan kell még egy süllyedő hajón is vidáman élni.”

Müller Péter népszerű könyve, az Isten bohócai egy igazi beavató regény. Egy izgalmas történeten keresztül a boldogság, a mélyről fakadó, és pillanatnyi történések által ki nem kezdhető öröm titkát igyekszik megosztani olvasóival. A szerző meggyőződése, hogy ebben a zaklatott, felgyorsult világban erről érdemes igazán beszélni, ezért előadásában megpróbálja személyesen is átadni a könyv varázslatát. Célja, hogy a repülés, a tánc élményéhez, az önfeledt, valódi boldogság pillanataihoz segítse közelebb hallgatóságát.

Müller Péter
Író, dramaturg, forgatókönyvíró, előadó. 
A hazai ezoterikus irodalom egyik legismertebb alakja.
Az írót, állítása szerint egy halálközeli élménye fordította a spirituális tanok felé. Írói tevékenysége és a tanítás iránti vágya eredményeképpen elindította a Mesterkurzus elnevezésű előadás-sorozatot, amelyen az önmagát kereső embernek igyekszik segíteni a mindennapi életben az önmegvalósításban. Bár igen termékeny író, azt vallja, hogy a gondolatok és az érzések átadásának leghitelesebb módja nem az írás, hanem a beszéd.
1955-ben kezdte a pályáját rendezőasszisztensként, a Madách Színházban. Eredeti szakmáját tekintve dramaturg. Napjainkig művek sokaságát állította színpadra, a Madách Színházban 1965-től végzi ezt a munkát. Házas, feleségével 1956-ban ismerték meg egymást.
Két gyermeke van: Müller Juli színésznő, és nevelt fia, Müller Péter Sziámi.
 

Ha megszólít ez a művem, nem azt fogod érezni, hogy olvasod, hanem azt, hogy fölkértelek táncolni. És ha sikerül a táncbeavatás, úgy teszed le majd a könyvet, hogy magadban felszabadultan táncolsz tovább. Célom, hogy ez a tánc szabaddá tegyen. Emelkedj föl a nyomasztó gondok és félelmek világából – és repülj velem!

Jegyárak: 3000 Ft
Budapestimami olvasóknak: 2000 Ft
Kedvezmény igénylése itt ››

További információ és jegyrendelés

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Szent Lucia a legenda szerint Jézus menyasszonya volt, ezért házasságszerző szentnek tartották. Igazi férjjóslásra alkalmas nap volt december 13-a, az év leghosszabb estéje. Van pár tippünk, hogyan kell csinálni!
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY 2021 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony egy kicsit más lesz, mint a többi: visszafogottabb, bensőségesebb, talán lassúbb is. Már most is érezzük, hogy nem zúdul ránk minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról boltra, programról programra.
Karácsonyfa legek

Karácsonyfa legek

A legmagasabb fa, a legnagyobb dísz, a legnagyobb szaloncukor, a legtöbb karácsonyfaégő... akadnak legek a karácsonyfa körül. Szépek, izgalmasak, de nem biztos, hogy mindegyik kellene otthonra!
Álomút gyermekrajz pályázat

Álomút gyermekrajz pályázat

Szeretnél igazi úthengert vezetni? Kipróbálnád, milyen lehet utat építeni? Akár együtt az egész osztállyal? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint rajzolni!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére