Jelenlegi hely

Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár

Időpont: 2021. október 14-17.
Helyszín: Várkert Bazár, Budapest, I., Ybl Miklós tér 2-4.

Október 14-17. között ismét rengeteg izgalmas könyvvel, irodalmi beszélgetéssel és zenével érkezünk a Várkert Bazárba a Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál keretében.

Az idén 10 éves Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásáron friss könyvét mutatja be mások mellett Bodor Ádám, Csányi Vilmos, Háy János, Földényi F. László, Kollár-Klemencz László, Markó Béla, Nyáry Krisztián, Simon Márton, Szilasi László, Tóth Krisztina, és immáron hetedik alkalommal átadjuk a Margó-díjat.

Idén végre megint lesz világirodalmi színpadunk, ahol olyan szerzők lesznek vendégeink, mint az Unorthodox című regényt jegyző Deborah Feldman, a német Jennifer Teege, a svéd Alex Schulman, az izlandi Jón Kalman Stefánsson és Sigríður Hagalín Björnsdóttir, a francia Gaëlle Josse, a katalán Iréne Solà.

A Magashegyi Underground különleges, a kortárs magyar irodalom verseit feldolgozó előadását mutatja be, fellép az egyedi irodalmi-zenei projekt, a Klasszik lasszó, Czinki Ferenc, Kemény Zsófi, Vitáris Iván és a Blahalouisana zenekarból ismert Schoblocher Barbara, Jancsó Gábor, Pénzes Máté produkciója, valamint itt debütál a Belefér egy pici szívbe című előadás, amelyben a Csík zenekar tagjai zenésítették meg Grecsó Krisztián gyerekverseit.

További infó

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére