Jelenlegi hely

Green Market Karácsonyi Vásárt a Klauzál téri Vásárcsarnokban

Időpont: 2023. november 25-26., 10-18 óra
Helyszín: Klauzál téri Vásárcsarnok, Budapest, VII. kerület

Budapest legnagyobb fedett karácsonyi vásársorozata a Klauzál téri Vásárcsarnokban! 

A vásár mellett izgalmas családi programokkal várunk kicsiket és nagyokat! 

Hangolódj a karácsonyra, élvezd a kreativitás és közösség varázsát a Nem Adom Fel Alapítvány és a Hello Piac által szervezett GREEN MARKET Karácsonyi Vásáron! November 25-től, 4 négy hétvégén keresztül invitálunk téged egy különleges élményekkel teli vásárlásra, ahol minden megtalálható, ami szükséges a karácsonyi készülődéshez. 

Mivel várunk? 

Szerezd be családod, barátaid ajándékát egy helyen, kényelmesen, rohanás nélkül. Válogass csodaszép kézműves kincseink között, fedezd fel az egyedi design alkotásokat, és lepd meg szeretteidet fenntartható kozmetikumokkal, natúr szappanokkal, gyönyörű ékszerekkel és divatos kiegészítőkkel. Ruha, táska, és még sok más - minőségi termékeinkkel garantált a sikeres karácsonyi bevásárlás! 

Fenntarthatóság a Középpontban! 

A GREEN MARKET Karácsonyi Vásáron nem csak a minőség, de a fenntarthatóság is kiemelt szerepet kap. Arra ösztönzünk mindenkit, hogy az ajándékok beszerzésekor gondoljon a környezettudatosságra. A fenntarthatóság jegyében megőrizheti a karácsony gazdagságát, és támogatjuk a környezetbarát vállalkozókat és termelőket. 

Gyere, tarts velünk a GREEN MARKET Karácsonyi Vásáron, ahol a fenntarthatóság és minőség találkozik, és ahol a karácsonyi készülődés igazi élménnyé válik! 

Programok

A hétvégén fellép a Kolompos Együttes és a Veronaki. Továbbá lesz meseterápiás foglalkozás, illetve a 26-án két további nagyon izgalmas programmal várjuk az érdeklődőket. Az egyik a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány látogatása lesz, akik kutyaterápiát tartanak majd ott a helyszínen az érdeklődőknek. A másik pedig egy kerekasztal beszélgetés, melynek témája a “Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek a fenntarthatóság jegyében”, melynek moderátora Pauer Krisztina a Lélek Koffein alapítója lesz. 

Beszélgetőpartnerei lesznek: Lugosi Dóri - Mesélj Anyukám poadcaster, Horog Enikő - fotográfus, rendezvényszervező, Németh Kata – Magyar Játékkészítők Közösségének alapítója, és Kiss Barbara – a Nyuszifül Fejlesztőház vezetője.  

A Magyar Játékkészítők közössége is részt vesz az eseményen számos hazai alkotóval, akik rengeteg természetes anyagokból készült játékokkal, ajándékokkal és kiegészítőkkel fognak várni mindenkit! 

Vasárnaponként az ANTIK PLACC különleges vintage kincseivel, régiségeivel, egyedi ajándék tárgyaival, festményeivel és művészi termékeivel is megismerkedhettek a vásáron. 

A belépés ingyenes.

További infó

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogy valóban élményekkel teli legyen a nyár!

Hogy valóban élményekkel teli legyen a nyár!

Mostanra már nyakig vagyunk a nagy nyári szünet kellős közepében. Mindenki elképesztően várta, a szülők talán már el is felejtik a holazalvókám-elfelejtettükalogopédiafüzetet-beposhadtazúszáscucc kombinációját, a gyerekeknek pedig egy ideje nem kell a szülők gyengéd (vagy épp agyvérzésközeli hangvételű-keljmárfelmertelkésünk!!!) ébresztésére kelniük. Szóval mit csinálnak? Hát még az ébresztőóra megcsörrenése ELŐTT természetesen közlik, hogy felkeltanaaaap, éhesvagyooook, kakiltaaaaam :D Én nem tudom, hogy vannak kódolva, de egyszerűen félelmetes, hogy a tanév idején 7kor sírva nyalábolom ki az ágyból az ovist, bezzeg a szünidőben 6kor már arcon pörögnek a testvérével együtt… Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére