Jelenlegi hely

Green Market Karácsonyi Vásárt a Klauzál téri Vásárcsarnokban

Időpont: 2023. november 25-26., 10-18 óra
Helyszín: Klauzál téri Vásárcsarnok, Budapest, VII. kerület

Budapest legnagyobb fedett karácsonyi vásársorozata a Klauzál téri Vásárcsarnokban! 

A vásár mellett izgalmas családi programokkal várunk kicsiket és nagyokat! 

Hangolódj a karácsonyra, élvezd a kreativitás és közösség varázsát a Nem Adom Fel Alapítvány és a Hello Piac által szervezett GREEN MARKET Karácsonyi Vásáron! November 25-től, 4 négy hétvégén keresztül invitálunk téged egy különleges élményekkel teli vásárlásra, ahol minden megtalálható, ami szükséges a karácsonyi készülődéshez. 

Mivel várunk? 

Szerezd be családod, barátaid ajándékát egy helyen, kényelmesen, rohanás nélkül. Válogass csodaszép kézműves kincseink között, fedezd fel az egyedi design alkotásokat, és lepd meg szeretteidet fenntartható kozmetikumokkal, natúr szappanokkal, gyönyörű ékszerekkel és divatos kiegészítőkkel. Ruha, táska, és még sok más - minőségi termékeinkkel garantált a sikeres karácsonyi bevásárlás! 

Fenntarthatóság a Középpontban! 

A GREEN MARKET Karácsonyi Vásáron nem csak a minőség, de a fenntarthatóság is kiemelt szerepet kap. Arra ösztönzünk mindenkit, hogy az ajándékok beszerzésekor gondoljon a környezettudatosságra. A fenntarthatóság jegyében megőrizheti a karácsony gazdagságát, és támogatjuk a környezetbarát vállalkozókat és termelőket. 

Gyere, tarts velünk a GREEN MARKET Karácsonyi Vásáron, ahol a fenntarthatóság és minőség találkozik, és ahol a karácsonyi készülődés igazi élménnyé válik! 

Programok

A hétvégén fellép a Kolompos Együttes és a Veronaki. Továbbá lesz meseterápiás foglalkozás, illetve a 26-án két további nagyon izgalmas programmal várjuk az érdeklődőket. Az egyik a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány látogatása lesz, akik kutyaterápiát tartanak majd ott a helyszínen az érdeklődőknek. A másik pedig egy kerekasztal beszélgetés, melynek témája a “Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek a fenntarthatóság jegyében”, melynek moderátora Pauer Krisztina a Lélek Koffein alapítója lesz. 

Beszélgetőpartnerei lesznek: Lugosi Dóri - Mesélj Anyukám poadcaster, Horog Enikő - fotográfus, rendezvényszervező, Németh Kata – Magyar Játékkészítők Közösségének alapítója, és Kiss Barbara – a Nyuszifül Fejlesztőház vezetője.  

A Magyar Játékkészítők közössége is részt vesz az eseményen számos hazai alkotóval, akik rengeteg természetes anyagokból készült játékokkal, ajándékokkal és kiegészítőkkel fognak várni mindenkit! 

Vasárnaponként az ANTIK PLACC különleges vintage kincseivel, régiségeivel, egyedi ajándék tárgyaival, festményeivel és művészi termékeivel is megismerkedhettek a vásáron. 

A belépés ingyenes.

További infó

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére