Jelenlegi hely

Családi Iránytű Klub 5. - Játékalapú gyermeknevelés a Plukkido Módszerével

Időpont: 2021. február 22., 18.00
Helyszín: online esemény

A Móra Kiadó eseménye

A gyerekek már egész pici koruktól boldogan segítenek. Ezt az egyszerű felismerést felhasználva pedig csodákra lehetünk együtt képesek. Igen, még akár a földön fetrengős, toporzékolós, hangosan bömbölős hisztizések alkalmával is. Hogy ez egyfajta varázslat-e? Van benne az is. De leginkább következetesség, játékosság, figyelem, és rengeteg szeretet.

Az 5 éve alatt közel 5000 család mindennapjaiban bizonyított Plukkidó-módszert Táncsics Judit és Tóth-Farkas Renáta, a módszertan szakértői, maguk is gyakorló, többgyermekes édesanyák mutatják be egy interaktív beszélgetésen.

Szeretettel várjuk bölcsődések, óvodások szüleit, kisgyermeknevelőket és óvodapedagógusokat is eseményünkre kérdéseikkel, melyre az előadók örömmel válaszolnak.

Az eseményen való részvétel ingyenes. Helyszíne a Móra Kiadó FB oldala.

További infó

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Megmentő ölelés

Megmentő ölelés

Az ölelés megnyugtat, oldja a stresszt, lelki állóképességet ad és növeli az összetartozás érzését. Ez a rendkívüli történet is azt bizonyítja, hogy az ölelés gyógyító erőket tud mozgósítani, sőt életet is menthet.
Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Érettségi, felvételi vagy nyelvvizsga? Szülőként természetes, hogy szeretnénk ilyenkor is a gyerek mellett állni, motiválni, segíteni őt. Mit mondjunk a nagy megmérettetés előtt álló kamaszunknak? Egyelőre azt tudom, hogy mit NE mondjunk! :) Íme 10 demotiváló mondat, amit azonnal törölj ki a szótáradból, ha jót akarsz neki. És magadnak.
Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Gyakran szembesülünk azzal, hogy a hagyományos húsvéti ételek megmaradnak, 3-4. napon már nem szívesen eszi a család. Új köntöst adva nekik azonban elfogy!
Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Nem féltem a koronavírustól, nem rettegtem a betegségtől, a szövődményeitől, valahogy úgy éreztem, hogy én azok közé fogok tartozni, akik át sem fognak esni rajta, hiszen nem törvényszerű, hogy minden ember elkapja. 

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére