Jelenlegi hely

Nyári táborok a Ráth György-villában

Művészi környezetben, egy századfordulós villában fedezhetitek fel a különböző animálási módokat, drámajáték, korabeli öltözködés és ottthon berendezés.

Helyszín: Ráth György-villa (1068 Budapest, Városligeti fasor 12.)

Irány a századforduló! Drámás alkotótábor

Időpont: 2019. június 17-21. Minden nap 9.00-tól 16.00-ig

Ajánlott korosztály: 8–12 éves gyermekek

Gyertek el ti is a századfordulós villába, és lépjünk át együtt egy száz évvel ezelőtti világba! Hogyan öltözködtek, miket ettek, milyen volt az otthonuk? Miről beszélgettek? Milyen muzsikát hallgattak? Mindenre választ kapunk, miközben drámajátékot játszunk, beöltözünk egykori ruhákba, bútorokat és viseleti kiegészítőket készítünk. Megismerkedünk nemcsak a Ráth-villa kincseivel, hanem más hírességek otthonába is ellátogatunk. A tábor végére pedig elkészül a saját picinyke otthonod is!

Tábordíj: 28 000 Ft

Bővebb információ és jelentkezés​:
e-mail 
Tel.: +36-20-411-3583
Web: http://www.imm.hu

Ismét rajzoló kerestetik! Múzeumi animációs tábor gyerekeknek

Időpont: 2019. június 24–28. Minden nap 9.00-tól 16.00-ig

Ajánlott korosztály: általános iskolás gyermekek

Művészi környezetben, egy századfordulós villában fedezzük fel a különböző animálási módokat. A kiállított tárgyak növényi és állati figuráiból animált múzeumi GIF-et kreálunk. Az összegyűjtött és átrajzolt szecessziós motívumokból stop-motion technikával egy olyan különleges varázserdőről készítünk filmet, ahol az állatok és a virágok még beszélni is tudnak.

Rajzolunk, tervezünk, ötletelünk, egyedi mintákra vadászunk. Közben a tárgyalkotásról sem feledkezünk meg: kincses-dobozt dekorálunk, hullámos üvegeket festünk, színes homokképet készítünk, és óriási szecessziós szőnyeget rajzolunk az aszfaltra. Sőt még egy híres művész lakásába is ellátogatunk! A tábor utolsó napján az elkészült filmet levetítjük a szülőknek is.

Tábordíj: 32.000 HUF

Bővebb információ és jelentkezés​:

e-mail
Tel.: +3670-902-1064
Web: http://www.imm.hu

Program időpontja: 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink