Jelenlegi hely

Szabó-Máthé Hanga

Szabó-Máthé Hanga vagyok, két kisfiú édesanyja, életvezetési és anya coach, Theta Healing konzulens. Korábban majdnem 10 évig dolgoztam multinacionális környezetben beszerzőként. Első kisfiam születése után, 2008-ban jöttem rá, hogy mennyivel több és mennyire más anyának lenni, mint amire fel voltam készülve. Tömegével kezdtem olvasni a gyereknevelési könyveket, hogy minél boldogabbak legyünk ebben az új és egyik legfontosabb kapcsolatomban. Kellett egy kis idő, mire felismertem, hogy nem a gyereknevelési könyveken múlik a mi boldogságunk, hanem rajtam, az én közérzetemen, az én boldogságomon. 

Ezzel indult el az önismereti utam. Gyorsan rájöttem, hogy ezen a területen fogom magam megtalálni nemcsak a valódi énemet, hanem a hivatásomat is, és ennek megfelelően jöttek sorban a képzések, tréningek, amelyeken képeztem magam.

Mára már életcélommá vált, hogy minél több édesanyát támogassak abban, hogy magabiztosan és elégedetten tudja betölteni életében az anya szerepet. Lelkesen és mély meggyőződéssel terjesztem a pozitív gyermeknevelési elveket, az Erőszakmentes Kommunikáció szemléletét, az érzelmi intelligencia fontosságát és a büntetés nélküli nevelés jelentőségét.

Miben és hogyan tudok segíteni?

  • Egyéni coaching folyamatban támaszod leszek a Téged éppen legjobban foglalkoztató, hátráltató akadály leküzdésében.
  • Theta Healing kezeléssel a tudatalatti negatív, korlátozó hiedelmeket tudjuk pozitívra lecserélni, hogy tudatosan, boldogan éld az életedet és önmagad legyél a különböző szerepeidben
  • Csoportos coaching üléseken, a „Babával az Élet” programommal a szülés utáni időszakra tudlak lelkileg és mentálisan felkészíteni.

Kérdéseidet felteheted nekem hozzászólásként itt az oldalon, vagy a hello@anyacoaching.hu címen.
Ha egyedi megoldást szeretnél, jelentkezz be e-mailen egy első ingyenes beszélgetésre, vagy keress bátran a 30/635 3208-as telefonszámon. Látogass el weboldalamra, mindennapi motivációt FB oldalamon olvashatsz.

Partnereink