Jelenlegi hely

Pammer Stella

Pammer Stella vagyok, mérnök- tanári végzettséggel középiskolában tanítottam tizenkét évig. 1992-től  az Axel-Springer számos lapját vittem piacra, majd a Lakáskultúra marketingvezetője voltam, majd főszerkesztőjeként jegyeztem a Családi Ház magazint. 

A médiában eltöltött közel 20 év tapasztalata, felhalmozódott gyakorlati és elméleti tudása érdeklődésre számított az oktatás területén, és irányításom alatt piaci ismertséget szereztünk a Kid Spirit Szülő - gyermek Foglalkoztatónak.

Gyakorló tanárként és coachként naponta tapasztalom az emberek önismereti hiányából származó bizonytalanságokat. A segítség nélkül maradt, kezeletlen konfliktusok megoldhatatlannak tűnő útvesztői az élet számos területén kudarcok forrása lehet a családban, amelyek vesztesei gyakran a gyermekek. A szociális, életviteli, környezeti hatások, az egészségmagatartás szokásrendszerének megalapozása, fejlesztése, a káros szenvedélyek veszélyeinek felismerése, az egyéni felelősségvállalás tanulható és követendő felnőtt, szülő és gyermek számára egyaránt.

A média ereje óriási, a felelősség a mienk, milyen értékrend, divatirányzat mellett tesszük le a voksunk. Szeretnék olyan információkat átadni, amelyek a gyakorlati tapasztalatokat felhasználva tükröt állít, véleményt formál, segíti az eligazodást a gyerek, a fiatal, a nevelő és a család számára egyaránt.

Miben tudok segíteni neked?

Coaching

Coachként nem adok tanácsot, mert a coaching nem tanácsadás és nem mentoring. 
A coach fejlesztő támogatást biztosít. A coaching a jelenre fókuszál, arra összpontosít, hogy mi az, amin itt és most lehet változtatni. Kérdésekkel vezet el a kihasználatlan (belső) erőforrásokhoz, alkalmazott technikáival, eszközeivel segít hozzá a kitűzött cél eléréséhez

Miért pont most, miért pont én?
Amikor a legjobb igyekezeted ellenére is fordítva sül el minden…. amikor nem értesz szót a gyermekeddel,  túlreagálsz dolgokat… amikor minden próbálkozásod kudarcba fullad…  amikor úgy érzed a világ is ellened esküszik, van megoldás és segítség.

Art Coaching

"Az Art Coaching a művészet hegyeket megmozgató erejét használja fel arra, hogy a coachee fejlődését, önismeretét elősegítse, hogy a gondolkodási terét kitágítsa, és friss, eredeti nézőpontokhoz és megoldásokhoz juttassa." A fiatalabb nemzedék is szívesen kézimunkázik. Nem is tudják, közben milyen jót tesznek magukkal. Azon túl, hogy gyönyörű alkotások születnek, még a legújabb meditatív formát is gyakorolják. Az egy tevékenységbe történő belemerülés, a figyelem teljes összpontosítása eredményezi azt a jelenlétet, amitől az agyunk képes megszabadulni a múlton való rágódástól és a jövő miatti aggódástól.

Csoportos beszélgetések, kézműveskedés

Kérdéseidet felteheted akár itt a hozzászólásban, vagy privát üzenetben a stellapammer@gmail.com e-mail címen.

Partnereink