Jelenlegi hely

Dr. Szabó Ágnes Katalin

Orvosként a természetes és Lélekgyógyító megoldásokkal kombinálom a szakmai tapasztalataimat. A személyes megéléseimet használom 6 gyerekes anyaként és 30 éve házasságban élő feleség, nő, szerető, háziasszony és vállalkozó női minőségemben. Csoportokon, pár- és anya-magzat terápiákon, gyógyító és tanító, önismereti és önfejlesztő együttléteken, meditációkon keresztül  tudok a segítőddé válni, hogy a teremtő öröm útjára lépj! Most már tudom, és élem, hogy a szenvedéssel megtűzdelt női szerepeimet hogyan tegyem örömteli, boldog lehetőségekké, a harcokat hogyan szelidítsem át egy öleléssé. Hosszú folyamat, sok-sok önismeret, öngyógyítás és változás, változás és változás!

Ebben tudok gyógyítóddá, barátoddá, tanítóddá válni! Lehet könnyedén, örömben, szeretetben, szerelemben! Lehet kölcsönösen jól és egyenrangúan, tisztelettel! Mindez igaz a párkapcsolatra, az anya-magzat és a szülő-gyerek kapcsolatra egyaránt. Ugyanez nyilvánul/hat meg egy jó baráti vagy munkahelyi közösségben, akár egy valódi, belső lényed által vezérelt vállalkozásod során. Minden lehetséges! Bátran változtass! Minden változás a még-sokkal-jobbat rejti magában!

Szakterületem: Pszichoterapeuta, Anya-Magzat kapcsolat Terapeuta, Orvos-Természetgyógyász, ThetaHealing Terapeuta és Oktató.

Havi rendszerességgel tartom az Anya-Magzat Kapcsolat és  Anya-Baba Egészség Természetesen klubot, Életút újrahangoló és gyógyító meditációt, Női klubot, Párkapcsolati tréninget,ThetaHealing 2-3 napos csoportokat.

E-mail: info@drszaboagnes.hu

Telefon: 06 30 9393 185

 

Partnereink