Jelenlegi hely

Dr. Lipták-Váradi Julianna

Dr. Lipták-Váradi Julianna vagyok, két kisgyermek édesanyja, okleveles építőmérnök, egyetemi oktató. Több mint tizenöt éve élek egyetemi környezetben. Oktattam és tudományos kutatásokat végeztem Magyarországon és külföldön egyaránt.

Biztosan Te is látod egyetemista gyermekeden, vagy a környezetedben, mennyire nehéz az egyetemisták helyzete. Nehezen boldogulnak az egyetemi évek útvesztőjében, és számos olyan kihívással találják szemben magukat, amelyekhez kevés segítséget kapnak. Ezzel egyetemi oktatóként is mindennap szembesülök. Szeretném, ha a diákok minél jobban teljesítenének az egyetemen, kihoznák ezen éveikből a maximumot. De ez tudatos odafigyelést és a mindennapok pontos menedzselését igényli.

Ezért kezdtem el évekkel ezelőtt részletesebben foglalkozni az egyetemre járás módszertanával. Kidolgoztam, melyek azok a területek (például ide tartozik az időmenedzsment, tanulásmódszertan, kommunikáció kérdése, és sok más témakör), amelyeket egy egyetemistának folyamatosan csiszolnia kell ahhoz, hogy sikeres legyen ne csak a tanulmányai alatt, hanem később is.

Miben tudok segíteni Neked és gyermekednek?

Biztosan Te is szeretnéd, ha gyermeked könnyebben, tudatosabban végezné az egyetemet, és sikereket érne el. Ebben tudok Neked segíteni:

  • Első lépésként letöltheted gyermeked számára az "A sikeres egyetemi éveid 10+1 elengedhetetlen eleme" című ingyenes e-füzetet.
  • "Az egyetemi évek" című e-bookban összefoglaltam, gyermeked milyen komplex rendszerként tekintsen az egyetemi éveire, és melyek azok a területek, amelyekre érdemes fókuszálnia a siker érdekében.
  • Egyéni konzultációval személyesen is tudom segíteni gyermekedet. Ez lehet egyszeri alkalom, vagy akár mentoring rendszerben is.
  • Online tanfolyam, amely az egyetemi vizsgaidőszak trükkjeit járja körbe.

Kérdéseidet felteheted hozzászólásként itt az oldalon, vagy e-mailben.

E-mail: varadijulianna@egyetemievek.hu
Tel.:  30/264-9697
Web: www.egyetemievek.hu

Partnereink