Jelenlegi hely

 „Kapcsolat” - Fotópályázat A Baba- Mama/Papa Klubok találkozója alkalmából

Pályázat típusa: fotópályázat
Korcsoport: baba-mama/papa klubok pályázhatnak
Beküldési határidő: 2017. szeptember 24.

 „Kapcsolat” - Fotópályázat

A Baba- Mama/Papa Klubok találkozója alkalmából

A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom 2017. szeptember 30-án tartja a Baba-mama/papa klubok 2. országos találkozóját Budapesten. Ennek alkalmából fotópályázatot hirdetünk, melyre várjuk a klubok fényképeit.

A beküldött képek közül a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom három győztest választ, akik 10 000 Ft értékű ajándékcsomagot vehetnek át a helyszínen.
A beküldött fényképek közül, a résztvevő klubok között, az szeptember 30-i rendezvényen, további ajándékokat sorsolunk ki.

A képek beküldésének módja:

  • Baba-mama/papa klubok pályázhatnak.
  • Egy klub legfeljebb 3 fényképpel pályázhat.
  • A fényképet kérjük jpg kiterjesztésben, min. 5 megapixel felbontásban elküldeni.

A képet a gesztes.olympia@haromkiralyfi.hu címre várjuk, a levél tárgya FOTÓPÁLYÁZAT legyen. A levélben kérjük, írják meg a következőket:
- a fotó címe
- a fotó készítőjének a neve (ha szeretnék, hogy ez megjelenjen)
- a Baba-Mama/Papa klub neve, címe (legalább a város)
- Pár soros leírás a klubról

Beküldési határidő: 2017. szeptember 24.

További információk:
1.) A pályázó a fénykép elküldésével automatikusan elfogadja a jelen pályázati feltételeket.
2.) A pályázaton kizárólag olyan fényképek vehetnek részt, amelyek esetében a pályáztató és a pályázó adatai helyesen kerülnek feltüntetésre. Téves, hibás vagy hamis adatok megadása a pályázatból való kizárással jár.
3.) A benyújtott fénykép szerzői joga a pályázóé. A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom a fénykép pályázati benyújtásával nem kizárólagos, időben és térben korlátlan felhasználási jogot szerez, amely kiterjed a fénykép változatlan formában történő egyszeri vagy többszöri bemutatására a pályázat eredményhirdetése vagy más, a Mozgalom tevékenységéhez kapcsolódó rendezvény keretében, ugyanakkor nem terjed ki a fénykép módosítására, további felhasználására és üzleti célú terjesztésére.
4.) A pályázó vállalja, hogy a fényképpel kapcsolatban szerzői joggal védett tartalmat kizárólag jogszerűen használ fel.
5.) A pályázó, illetve a fénykép által megvalósított bármely jogsértésért, károkozásért és egyéb sérelemért felelősség kizárólag a pályázót terheli. A Mozgalom ilyen esetekért felelősséget nem vállal, a felelősségét teljes körűen kizárja.
6.) A pályázattal kapcsolatos minden jogi út kizárva, ideértve a pályázat feltételeit, az elbírálás körülményeit és annak eredményét is.

Partnereink