Jelenlegi hely

20 év ünnep - Szekeres Adrien jublieumi koncertje sztárvendégekkel

2017. november 20-án Szekeres Adrien egy igazán különleges alkalomból lép az Erkel Színház színpadára. Karrierjének 20. évfordulóját ünnepli közönségével egy meglepetésekkel teli esten.

A zene különböző stílusai, Adrien egyedi hangja, és személyes történetek sora vezet minket végig a dinamikus, könnyed és lírai programon, mely Magyarország egyik legmeghatározóbb és egyben legemberibb női előadóművészét mutatja be nekünk úgy, ahogy eddig még soha.


Online jegyvásárlás
Az esemény FB oldala

Az ünnepi koncert kapcsán kérdeztük az énekesnőt.

Miben lesz más ez a koncert, mint a többi?

Először is, hogy lesz szünet. Aki ismeri és jár a koncertjeimre, az tudja, hogy nem szokásom szünetet tartani. Szerintem a szünet gyakran meg tudja törni egy koncert varázsát. A 20 év Ünnep viszont olyan sok dalt és stílust mutat majd be nézőknek, hogy itt kell a szünet. Az est másik érdekessége lesz, hogy operát is éneklek majd, ezt egy klasszikus Szekeres Adrien koncerten nem hallhatnak tőlem a nézők. 

Miért pont az Erkel Színházat választottad helyszínül?

Mert az Erkel Színház gyönyörű, és nekem nagyon fontos, hogy milyen a helyszín hangulata. Ezen a koncerten az új találkozik a régivel. Ezt nem csak a zenei programban, de a helyszínnel is szerettük volna kifejezni. Csodálatos azon a a színpadon állni, ahol Bartók Béla vagy Arturo Toscanini léptek fel.

Milyen meglepetésekre számíthat a közönség?

Az nem titok, hogy sztárvendégek színesítik majd a koncertet. Művész barátok, zenésztársak, igazán nívós vendégek fogadták el a felkérésemet, de többet egyelőre nem árulok el! Szeretném, hogy aki eljön, annak valóban meglepetés legyen az este.

Ha visszagondolsz erre a húsz évre, mi az, amire a legbüszkébb vagy?

Boldog vagyok, hogy az, amiben húsz éve hiszek, még mindig kell az embereknek. Büszke vagyok arra, hogy nekem vannak a világon a legjobb rajongóim. Továbbá arra, hogy olyan munkám van, amit szeretek csinálni! 

Szerencse, tehetség, társak, kitartó munka  - a te húsz éves leltáradban melyiknek milyen szerepe van? 

Szerintem a szerencse mindig a kemény munka kivetülése. Természetesen az is nagyon fontos, milyen emberekkel talákozunk, és hogyan hatunk egymásra. Nekem nagy szerencsém, hogy húsz éve mellettem áll a férjem, és hogy két gyönyörű lány édesanyja lehetek. Ezek együtt, és még sok minden más tesz azzá, aki vagyok. 

Szinte minden zenei műfajban otthonosan mozogsz, a különböző stílusú zenék közül melyik az, ami leginkább közel áll a szívedhez, amit soha nem engednél el? 

Őszintén szólva, mindegyik stílust szeretem. Egyenként különös helyük van a szívemben, és inkább kíváncsi vagyok, hogy még milyen stílusok jönnek majd szembe velem, amiket kipróbálhatok. Egyiket sem engedném el, amíg olyan ember ír nekem dalt, akit szeretek és/vagy akit nagyon tisztelek!

Ha a következő 20 évre énekesnőként kívánhatnál valamit, mi lenne az?

Kívánom nekünk - nem csak magamnak -, hogy a fiatal generáció is visszataláljon a koncerttermekbe és színházakba! Illetve azt, hogy az igényesség ne vesszen el, és továbbra is szeressék a rajongóim, amit képviselek, mert tiszta szívemből teszem ezt és fogom továbbra is!

Vági-Tóth Lilla

- Budapestimami - 

Szereted Szekeres Adrien dalait? Játssz velünk és nyerj az énekesnő által dedikált cd-t a Budapestimamin!
››› TOVÁBB A JÁTÉK OLDALÁRA

Partnereink