Jelenlegi hely

Vándorszínészek - várKERTmozi

2018. június 20., 21.00–23.00

 

 

Helyszín: Várkert Bazár, 1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.

Az elmúlt pár év egyik legjobb magyar alkotásaival, Budapest szívében egy csodaszép és kutyabarát helyszínen, egyedi panorámával várunk minden friss levegőre vágyót.
Kapunyitás: 19:00. Beszélgetés az alkotókkal 20 órától

magyar nyelven, 102 perc

Egy maroknyi vándorszínész játéka dühös verekedést robbant ki. A kavarodásban egy ifjú katona beszáll a bunyóba. Miután a fiú bujdosni kényszerül, a társulat befogadja és együtt zötyögnek faluról falura Pest felé. Azt hiszi megmenekült, pedig ha sejtené, hogy lesz itt még akasztás, csábítás, párbaj meg szerelem és nem csak a színpadon, talán... talán akkor is minden áron velük tartana.
rendező - Sándor Pál
Színészek: Emma - Martinovics Dorina, Fekete - Mohai Tamás, Kantó - Gáspár Sándor, Kova - Hegedűs D. Géza, Zengő - Rudolf Péter, Zengőné - Nagy-Kálózy Eszter, Borostyán - ifj. Vidnyánszky Attila, Komáromy - Kovács Krisztián

A jegy felmutatásával ingyenes parkolást biztosítunk a Várkert Bazár mélygarázsában 3 órára (mely a Szarvas tér felől közelíthető meg).
A belépőjegy felmutatásával 300,-Ft lefogyasztható a Neoreneszánsz kertben található szabadtéri vendéglátó helyen.
A helyszínen korlátozott számban pokróc is igényelhető.

Eső esetén a vetítés elmarad. Elmaradt előadás esetén aznap nincs visszaváltási lehetőség. A megváltott jegyek a helyszínen válthatók vissza vagy cserélhetők egy másik filmvetítésre a rendezvényszervező áltál meghatározott időpontig. 

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 19.30 óráig a www.varkertbazar.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja.

További infó

- Budapestimami -

 

Program időpontja: 
2018. június 20. (szerda)
21:00-tól 23:00-ig
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink