Jelenlegi hely

Tartalommarketing és piackutatás - workshop induló női vállalkozóknak

2020. február 14., péntek 9:30-16:00

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

Egynapos gyakorlati workshop azoknak, akik tudni szeretnék, mire vágynak a leendő ügyfeleik, és mit kommunikáljanak nekik. 

Hogy szükséged van-e erre a tudásanyagra? Indulóként biztosan, hiszen valóban a jövő marketing eszköztárát kapod meg egy napnyi befektetésért cserébe.

Ha még nem indítottad el a vállalkozásodat, nem gond, DE legyen meg az alap ötleted, amire építeni fogsz a jövőben, mert csak így tusz a workshopról személyre ill. vállalkozásra szabott eszközöket magaddal vinni.

Amiről szó lesz

  • Piackutatás - Hogyan és hol éred el a vevőidet?
  • Értékesítési szövegírás és módszertan
  • SEO (kulcsszó-kutatás)
  • Hiteles megjelenés vállalkozóknak
  • Esettanulmányok, és sok-sok gyakorlat

Ha meg akarsz tanulni a vevőid nyelvén beszélni, ez a workshop Neked szól!

Ki tartja?

Kicsi Dóra, piackutatási szakértő

Több mint 10 év piackutatási tapasztalattal a hátam mögött lettem szabadúszó kutató. Ügyfél- és ügynökségi oldalon egyaránt szereztem tapasztalatot: nagyvállalati kutatóként megtanultam a fogyasztóközpontú szemléletet és az üzleti (elsősorban marketing és a sales) szempontok fókuszban tartását, ügynökségi oldalon pedig a módszertani hátteret, a prezentációkat és ügyféligények maximálisan rugalmas kiszolgálását.

Abonyi Anita, tartalommarketing tanácsadó

15 éve írok, újságíróként, bloggerként, s közben megtanultam az online marketing speciális szemléletét és eszközrendszerét is.
Diplomamunkámban kríziskommunikációval foglalkoztam, amely később minden munkámban alapvető tanulságokat és mankót adott. Azoknak a kis- és középvállalkozásoknak, amelyek tulajdonosaival dolgozhattam tanácsadóként, a bizonytalanság és információhiány a mindennapi vállalkozói létük része volt. Ezen tudott változtatni a tartalommarketing.
›› Interjú Abonyi Anitával

 

Fontos tudni még a jelentkezéshez

A workshop maximális létszáma limitált a hatékonyság érdekében, maximum 12 fő/alkalom.

A program várható kezdése 9:30, befejezése 16:00

Évente max. háromszor elérhető ez a készségfejlesztő nap Budapesten (egyszer hétköznap, egyszer hétvégén), ne maradj le róla! 

Jelentkezés itt

További információ 

- Budapestimami -

Ez is érdekelhet

Vállalkozómamik figyelem! Nektek mi a szupererőtök?

Vállalkozómamik figyelem! Nektek mi a szupererőtök?

Beszélni a vevők nyelvén, lézerszemmel meglátni a piaci rést, vagy valami különlegeset alkotni? Bármelyik szupererőt is választod, az online marketinggel előbb-utóbb foglalkoznod kell. Mi a különbség szövegírás, marketing és tartalommarketing között? Miért van szüksége erre a tudásra minden kezdő vállalkozásnak? Mi a női vállalkozások legnagyobb előnye? És mi az, ami nélkül életveszély piacra lépni, még ha bombajónak is tűnik egy vállalkozási ötleted? Abonyi Anita, tartalommarketing tanácsadóval beszélgettünk.

Program időpontja: 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink