Jelenlegi hely

Kultik SkyCinema nyitóest a Corvin tetőkertjén

Helyszín: Kultik Sky Cinema, 1083 Budapest, Futó utca 37. 

Június 14-én a Kölcsönlakás című filmmel a Corvin Plaza tetőkertjén nyitja meg a Kultik mozihálózat 19. moziját, egyben első tetőkerti létesítményét, a Kultik SkyCinemát.

Az új kertmozi valódi mozis élményt kínál, kényelmes napágyakkal, babzsák fotelekkel, rendezői székekkel. Hatalmas modern mozivászonnal, és a premier filmek mellett, az örök kedvencekkel, melyekhez mindenkinek fűződik egy romantikus emléke.

A Kultik SkyCinema már az első héten, műsorra tűzi a Rocketman-t a nyár nagy zenés slágerfilmjét, és a Miután, de nem maradhat ki a tavalyi abszolút győztes Mamma Mia 2, vagy az örök kedvenc Ponyvaregény sem a műsorkínálatból.

RÉSZLETES MOZIMŰSOR ››

A szervezők igazi családbarát mozit álmodtak meg, szeretnék, ha a nyári vakáció egyik emlékezetes pillanata lenne a csillagos ég alatti mozizás. Ígéretük szerint rendszeresen műsorra tűznek családi vígjátékokat, tematikus esteket is. És ha a család négylábú kedvence is velünk mozizna az sem akadály, a Kultik SkyCinema szívesen látja őket, ha nem zavarja mások szórakozását.

Jegyek a gála vetítésre Dobó Katával korlátozott számban még kaphatók ITT

Bővebb info a mozi honlapján és Facebook oldalán.
Játék nyeremény mozijegyekért csak Budapestimami olvasóknak ››

 

 

- Budapestimami -

Program időpontja: 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink