Jelenlegi hely

Erdei Piac-Kóstolj és kirándulj!

2019. szeptember 15., 9.00–15.00

Helyszín: Budakeszi Vadaspark, 2092 Budakeszi, 

Várunk szeretettel a következő erdei piacon szeptember 15-én a Budakeszi Vadasparknál!
Gyertek el és töltsük együtt a napot a Vadaspark erdővel körbeölelt pihenőparkjában, ahol a megszokott hangulattal és termelőkkel várunk Titeket 9.00-15.00 óra között.

Ha friss levegőre vágysz esetleg kirándulnál egy jót és közben bevásárolnál, szétnéznél és finom termelői adalékanyagmentes enni és innivalót kóstolnál, akkor várunk Erdei Piacunkon!
Az Erdei Piacon többek között megkóstolhatjátok az erdő- mező kincseit és egyben családi programot kerekíthettek függőágyakkal, állat simogatással, kirándulással melyhez minden helyben adott.

Személyesen a termelőktől vásárolhattok kistermelői és őstermelői termékeket, termelői ételeket fogyaszthattok és egy kellemes napot tölthettek a szabadban. Várunk Titeket finom falatokkal és jó hangulattal! A zenét a megszokott Aranyalma Páros biztosítja.

A Budapesthez simuló hegyek közti völgyben megbújó Budakeszi Vadaspark a budapesti Széll Kálmán tértől mindössze húsz percnyire található.
Cím 2092, Budakeszi 0210/12 hrsz.
GPS: 47.521923 / 18.935854

A Széll Kálmán térről induló buszról Budakeszi határában a Szanatórium utcánál leszállva, mintegy húsz perces, többnyire erdőn át vezető, kényelmes sétával érhető el a vadaspark bejárata.
Tömegközlekedéssel megközelíthető a 22, 222 és 22A jelzésű autóbusszal.

Gépjárművel:
Busszal, gépkocsival, motorral érkező vendégeink a Vadaspark bejáratától néhány méterre lévő, 300 autó befogadására alkalmas belső, vagy a 200 jármű befogadására alkalmas külső parkolóban tudnak parkolni. A külső parkolóból a bejárat 10 perces könnyű sétával érhető el.

Figyelem! A parkolás a belső parkolóban hétvégén, ünnep- és szabadnapokon díjköteles!
Autóbusz: 1000 Ft/nap
Gépkocsi: 400 Ft/nap
Motorkerékpár: 300 Ft/nap
A fenti árak az ÁFA-t tartalmazzák.

Kérjük, hogy gépjárműveikkel csak a kijelölt helyeken parkoljanak, a megállni tilos táblák hatálya alá eső szakaszokat hagyjátok szabadon!

További infó

- Budapestimami -

Program időpontja: 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink