Jelenlegi hely

Apa Akadémia - "Az apaság születése" előadás

2017. szeptember 21., 18.00-20.00

Helyszín: Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér, 1067 Budapest, Eötvös utca 10.

Az Apa Akadémia előadása sok-sok megvilágításból ad segítséget azoknak, akik az apaság előtt állnak és azoknak is, akik szeretnék megérteni, hogy mi történt velük, miért nem értik a körülöttük megváltozott világot, vagy azoknak, akik szeretnék jobbá, gördülékenyebbé tenni az aktív apaságukat.
Minden kezdet nehéz, ez így van a gyerekvállalással is. Az információ, a tudás azonban mankót ad, hogy könnyedebb, felhőtlenebb és boldogabb legyen minden pillanat.

Témáik a teljesség igénye nélkül a következőket érintik:

⇒ Fogantatás előtt – mire figyeljünk, hogyan tegyük élménnyé a foganást. Mire figyeljünk, ha nem minden a vártak alapján alakul?

⇒ Várandósság alatt – mit jelentenek a trimeszterek? Mit mond az orvos? Mire figyeljünk egy-egy vizsgálat alatt? Hogyan legyünk jófejek, amikor párunk hormonhullámzásai nehezítik a párkapcsolatot? Szerelem, intimitás a várandósság alatt – mit, mikor és hogyan lehet?

⇒ Apa a szülőszobán – bemenjünk-e vagy sem? Ha igen, miben segíthetünk? Hogyan kezeljük a stresszt? Ha nem, akkor mire figyeljünk, hogyan segítsünk a háttérből?

Sok szeretettel várnak minden leendő apát, anyát és kispapát, kismamát.

Előadók: Léder László és Dézsi Réka
Részvételi díj: 2.000 Ft/fő

További információ

Program időpontja: 
2017. szeptember 21. (csütörtök)
18:00-tól 20:00-ig
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink